Prejsť na obsah

Medzinárodný týždeň dojčenia v Michalovciach

V Nemocnici Svet zdravia Michalovce sa tieto dni nesú v duchu medzinárodného týždňa dojčenia.   Naše laktačné poradkyne aktívne konzultujú túto tému s čerstvými mamičkami a samozrejme sme si nachystali aj drobné prekvapenie v podobe darčekových balíčkov. Denný stacionár Bajany nám pre najmenších venoval nádherné pletené košieľky, čiapočky a deky. Ďakujeme všetkým a mamičkám prajeme pevné zdravie.

07.08.2020

V Nemocnici Svet zdravia Michalovce sa tieto dni nesú v duchu medzinárodného týždňa dojčenia.

  Naše laktačné poradkyne aktívne konzultujú túto tému s čerstvými mamičkami a samozrejme sme si nachystali aj drobné prekvapenie v podobe darčekových balíčkov. Denný stacionár Bajany nám pre najmenších venoval nádherné pletené košieľky, čiapočky a deky. Ďakujeme všetkým a mamičkám prajeme pevné zdravie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.06.2017 | Svet Zdravia

    Dar pre detské oddelenie nemocnice Humenné

    Naše dobrovoľnícke centrum nadviazalo spoluprácu so spoločnosťou Tesco Humenné.   Vedenie pobočky venovalo hospitalizovaným deťom nie len svoj čas, ale aj košík plný hračiek, ktoré darovali na detské oddelenie našej nemocnice. Srdečne ďakujeme za podporu!
  • 09.11.2022 | Aktuality

    V dunajskostredskej nemocnici od dnešného dňa odoberajú krvnú plazmu!

    Napriek tomu, že pacientov, ktorí sú odkázaní na lieky z krvnej plazmy je na Slovensku značné množstvo, do tohto roka neexistovalo na Slovensku žiadne darcovské centrum, ktoré by plazmu odoberalo aferetickým odberom (plazmaferézou). Plazma sa u nás doteraz získavala len z klasických odberov krvi, čo v porovnaní s plazmaferézou znamenalo získanie nižšieho množstva plazmy, a…
  • 22.06.2018 | Aktuality

    Naša dobrovoľníčka Ida: Najkrajší moment je, keď sa deti usmievajú

    25-ročná Ida Thomsen prišla do našej nemocnice v Rimavskej Sobote z Dánska. Na detskom oddelení pomáhala od augusta minulého roku do apríla 2018. Prečítajte si viac v rozhovore. Prečo si sa rozhodla zapojiť do projektu Krajší deň? Už ako tínedžerka som sa začala zapájať do dobrovoľníckych aktivít, pomáhala som najmä organizácii Červený kríž. Ako dobrovoľníčka…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)