Prejsť na obsah

Vianočný dar pre onkológiu

Vo vianočnom období patrí rozdávanie darčekov k samozrejmostiam, o to viac si ceníme dar, ktorý je nečakaný, venovaný úprimne a nezištne.   Takto nás tento rok prekvapila ZŠ Komenského Trebišov. Žiaci, rodičia ako aj pedagogický personál venoval výťažok z vianočnej burzy onkologickému oddeleniu v trebišovskej nemocnici. Celková výška daru je 910,73 €. Darcom srdečne ďakujeme, vážime si akúkoľvek formu pomoci.…

28.01.2020

Vo vianočnom období patrí rozdávanie darčekov k samozrejmostiam, o to viac si ceníme dar, ktorý je nečakaný, venovaný úprimne a nezištne.

 

Takto nás tento rok prekvapila ZŠ Komenského Trebišov. Žiaci, rodičia ako aj pedagogický personál venoval výťažok z vianočnej burzy onkologickému oddeleniu v trebišovskej nemocnici. Celková výška daru je 910,73 €.

Darcom srdečne ďakujeme, vážime si akúkoľvek formu pomoci. Finančný dar bol odovzdaný na Vianočnej akadémii za účasti vedenia základnej školy a vedenia nemocnice.

Finančné prostriedky budú použité na zriadenie onkologického stacionára určeného na podávanie ambulantnej chemoterapie onkologickým pacientom. Veríme, že takto zvýšime komfort, bezpečnosť a kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 15.02.2023 | Aktuality

    Netradičný VALENTÍN na humenskej transfúzke

    Tematická výzdoba, valentínske raňajky, drobné darčeky, ale aj sladká pozornosť či zábavný online prieskum. Takúto valentínsku atmosféru si vychutnali aj darci na humenskej transfúzke. V rámci valentínskej akcie Som tvoj typ? sa môžu študenti v humenskej nemocnici dozvedieť viac o sebe a o krvných skupinách. Valentínske darovanie krvi potrvá od 14. do 24.februára 2023. Prežite s nami atmosféru…
  • 16.11.2022 | Aktuality

    Vo Vranovskej nemocnici maturanti zažili netradičnú stužkovú slávnosť

    Na hematologicko-transfúziologickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Vranov nad Topľou maturanti zažili aj inú, netradičnú stužkovú. 29 študentov Obchodnej akadémie vo Vranove nad Topľou a Gymnázia Cyrila Daxnera sa spojilo pre dobro veci a spoločne darovali krv. Nechýbalo slávnostné privítanie, občerstvenie, odznaky, fotenie, či živá hudba v podaní zamestnancov nemocnice. VŠETKÝM DARCOM SRDEČNE ĎAKUJEME!
  • 07.05.2019 | Aktuality

    Vzácni hostia z Prahy a Košíc v Nemocnici Michalovce

    Svet zdravia, a.s. v spolupráci s Nemocnicou novej generácie v Michalovciach usporiadal odborný seminár na tému Neonatálna ultrasonografia.   Seminár sa venoval niekoľkým vážnym témam ako skríningové vyšetrenie mozgu a niektoré najčastejšie patologické nálezy (MUDr. Melichar, J., Praha), význam USG srdca v regionálnych nemocniciach (MUDr. Krcho, P., PhD., Košice) a USG brucha a brušných orgánov (MUDr.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)