Prejsť na obsah

Mikuláš na pediatrii

Na pediatrickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Michalovce nám pripravili dobrovoľníci z centra voľného času Strážske krásneho Mikuláša. Deti mali veľkú radosť a aj touto cestou sme sa im snažili aspoň čiastočne spríjemniť pobyt v nemocnici. Mikuláš navštívil všetky hospitalizované deti, rozdával sladkosti a hlavne radosť.

09.12.2019

Na pediatrickom oddelení v Nemocnici Svet zdravia Michalovce nám pripravili dobrovoľníci z centra voľného času Strážske krásneho Mikuláša.

Deti mali veľkú radosť a aj touto cestou sme sa im snažili aspoň čiastočne spríjemniť pobyt v nemocnici. Mikuláš navštívil všetky hospitalizované deti, rozdával sladkosti a hlavne radosť.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 15.01.2019 | Aktuality

    V spišskonovoveskej nemocnici sa vlani narodilo vyše 1300 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Spišská Nová Ves sa počas minulého roka uskutočnilo 1331 pôrodov. Oproti vlaňajšku počet pôrodov narástol o 46. Chlapcov prišlo na svet len o niečo viac ako dievčat a desiatim mamičkám sa narodili dvojičky.   Zatiaľ čo v roku 2016 nemocnica zaznamenala 1206 pôrodov, v roku 2017 ich bolo 1285 a vlani 1331, čo je…
  • 03.12.2021 | Aktuality

    Ponožkový Mikuláš

    Takmer 300 párov ponožiek vyzbierali obyvatelia Veľkých Kapušian počas októbrovej kampane Ponožkový október, ktorej zmyslom je darovať pocit tepla a komfortu ľuďom na ulici, aj ľuďom v núdzi.   Ďalších 50 párov priniesli deti z cirkevnej MŠ blahoslaveného biskupa V. Hopku v Michalovciach. Z darovaných ponožiek pracovníci ÚzS pripravili balíčky a časť  ponožiek doručili zástupkyne…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)