Prejsť na obsah

Dar pre onkologické oddelenie

Symbolicky, pri príležitosti Sviatku všetkých svätých a Pamiatke zosnulých, sa v Trebišove konal druhý ročník spomienkového koncertu, na pána Rudolfa Savka, hudobníka a pacienta onkologického oddelenia.   Tento ročník sa niesol v duchu podpory onkologického oddelenia v trebišovskej nemocnici ako aj onkologických pacientov. Výťažok z koncertu v hodnote 420 € bol venovaný organizátormi koncertu na materiálno technické vybavenie oddelenia. Odovzdanie darovacieho šeku…

22.11.2019

Symbolicky, pri príležitosti Sviatku všetkých svätých a Pamiatke zosnulých, sa v Trebišove konal druhý ročník spomienkového koncertu, na pána Rudolfa Savka, hudobníka a pacienta onkologického oddelenia.

 

Tento ročník sa niesol v duchu podpory onkologického oddelenia v trebišovskej nemocnici ako aj onkologických pacientov. Výťažok z koncertu v hodnote 420 € bol venovaný organizátormi koncertu na materiálno technické vybavenie oddelenia.

Odovzdanie darovacieho šeku prebehlo na pôde nemocnice, za účasti riaditeľa nemocnice, primára oddelenia klinickej onkológie a organizátora podujatia.

Veľká vďaka patrí všetkým tým, ktorí prispeli do tejto zbierky a tak vyjadrili svoju spolupatričnosť a empatiu s onkologickými pacientmi.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 15.11.2022 | Aktuality

    „Stužková slávnosť“ v nemocnici Žiar nad Hronom

    Hematologicko-transfúziologické oddelenie v žiarskej nemocnici si pripravilo pre študentov originálny zážitok prežitím stužkovej slávnosti trošku netradične. Netradične v nenahraditeľnej pomoci darovaním najvzácnejšej tekutiny, krvi. Tradičná zelená výzdoba, zelené stužky v podobe odznaku, darčeky, tombola, toto všetko čakalo na darcov v tento deň. Radi sme sa im aspoň takto poďakovali, že myslia na ostatných. Transfúzne stanice potrebujú rozširovať práve…
  • 08.03.2024 | Aktuality

    Rimavská Sobota oslavuje Medzinárodný deň žien

    Už tradične sa 8. marca celosvetovo oslavuje Medzinárodný deň žien (MDŽ), počas ktorého sa zvýrazňuje prínos, ktorý ženy do spoločnosti vkladajú a ich postavenie v nej. Pri tejto príležitosti pán riaditeľ osobne podaroval ružu každej žene v nemocnici, aby im vyčaril úsmev na tvári. Veď úsmev ženám pristane.
  • 12.12.2019 | Aktuality

    Nové centrum intervenčnej angiológie

    Nemocnica Svet zdravia Michalovce predstavila nové centrum intervenčnej angiológie. Jeho základom je pracovisko s novým biplanárnym angiografom. S novým technickým vybavením a plánovaným posilneným lekárskym tímom má nemocnica ambíciu v blízkej dobe spustiť aj operačný program pre cievne mozgové príhody. Tieto intervenčné zákroky sa dnes na východnom Slovensku realizujú iba v Košiciach.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)