Prejsť na obsah

Vertigo workshop v trebišovskej nemocnici

V polovici októbra sa v trebišovskej nemocnici uskutočnil prvý vertigo workshop, určený pre lekárov siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare. Svoju účasťou nás potešili takmer 40 lekári z odborov ORL, vnútorné lekárstvo a neurológia. Na oplátku sa dozvedeli mnoho zaujímavých vecí od lektorky MUDr. Csekesovej a hlavnej lekárky pre odbor ORL MUDr. Ľudmily Vasilkovej. Liečba pacientov s…

30.10.2019

V polovici októbra sa v trebišovskej nemocnici uskutočnil prvý vertigo workshop, určený pre lekárov siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare.

Svoju účasťou nás potešili takmer 40 lekári z odborov ORL, vnútorné lekárstvo a neurológia. Na oplátku sa dozvedeli mnoho zaujímavých vecí od lektorky MUDr. Csekesovej a hlavnej lekárky pre odbor ORL MUDr. Ľudmily Vasilkovej.

Liečba pacientov s Vertigo

Po teoretickej odbornej dopoludňajšej časti Vertigo workshopu nasledovala časť praktická, kde si mohli vyskúšať rôzne manévre, ktorými by dokázali pomôcť pacientovi so závratmi.

Veríme, že tento ročník nebol posledný a budúci rok sa opäť stretneme pri ďalšej zaujímavej téme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 21.01.2021 | Aktuality

    Poďakovanie za ochranné pomôcky pre galantskú nemocnicu

    Nemocnica Sv. Lukáša v Galante dostala od miestnej firmy JASPLASTIK-SK spol. s r.o. dar v hodnote 2750€.   Išlo o ochranné pomôcky ako napr. jednorazové overaly, masky a čiapky, a ochranné štíty, ktorých nikdy nie je dosť a častou dezinfekciou sa rýchlo ničia. Veľmi pekne ďakujeme!
  • 16.07.2019 | Aktuality

    Staráme sa o zdravie zamestnancov

    Leto je obdobie tepla, slnka a dovoleniek a hlavne v tomto čase je veľmi dôležité dodržiavať pitný režim a príjem dostatočného množstva vitamínov. Spoločnosť Svet zdravia sa rozhodla poďakovať sa svojim zamestnancom v Nemocnici Galanta, ktorí aj napriek teplotám musia plnohodnotne vykonávať svoju prácu, zdravým darčekom. Hlavné sestry dostali pre svoje oddelenia balenie šumivých multivitamínov Dr. Max s minerálmi.
  • 15.08.2013 | Aktuality

    Vynovené detské oddelenie v Humennom

    Na detskom oddelení humenskej nemocnice sa malí pacienti tešia novému nábytku a televízoru, ten ich teší určite viac. Môžu tak svoje obľúbené rozprávky pozerať na väčšej obrazovke a vo vyššej kvalite. Personál nemocnice umiestnil televízor na stenu a tak majú deti dobrý výhľad a zároveň im nehrozí žiadne riziko pri hre. Nábytok a televízor boli…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)