Prejsť na obsah

Trebišov na Velvet rune 2019

Na jedinom ženskom behu na východnom Slovensku – Velvet run, nesmelo chýbať ani ženské zastúpenie z trebišovskej nemocnice. Spolu 11 bežkýň sa spojilo a bežali spolu za všetky tie, ktoré behať nemôžu. Táto nosná myšlienka tvorila nielen potlač tričiek našich bežkýň, ale skrývali sa za ňou mená všetkých našich priateliek, kolegýň či známych, ktoré bojujú s onkologickým…

26.08.2019

Na jedinom ženskom behu na východnom Slovensku – Velvet run, nesmelo chýbať ani ženské zastúpenie z trebišovskej nemocnice.

Spolu 11 bežkýň sa spojilo a bežali spolu za všetky tie, ktoré behať nemôžu. Táto nosná myšlienka tvorila nielen potlač tričiek našich bežkýň, ale skrývali sa za ňou mená všetkých našich priateliek, kolegýň či známych, ktoré bojujú s onkologickým ochorením. Empatia v zdravotníckom povolaní je veľmi dôležitá, rovnako ako profesionalita a ochota pomôcť.  Preto sme veľmi hrdí na naše kolegyne, ktoré vytrvalo trénovali a pripravovali sa na Velvet run, aby čo najlepšie reprezentovali nielen seba, ale aj nemocnicu. Tešíme sa na ďalší ročník, ktorý určite podporíme aj vo väčšom počte bežkýň.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 26.03.2024 | Aktuality

    Deň lekárov v humenskej nemocnici

    30. marec si každoročne pripomíname ako Deň lekárov. V humenskej nemocnici sme tento sviatok oslávili o niečo skôr a v slávnostnej atmosfére sme si pripomenuli dôležitosť a význam tohto povolania, ktoré je zároveň aj poslaním. Vedenie nemocnice sa poďakovalo za každodennú neúnavnú a obetavú prácu lekárov a rovnako ocenilo kolegyne, ktoré v tomto roku dosiahli svoje okrúhle pracovné jubileum.
  • 16.05.2019 | Aktuality

    Zamestnanci Dôvery dobrovoľníkmi v nemocnici

    Zamestnanci zdravotnej poisťovne Dôvera z oddelenia PR a marketingu sa na jeden deň stali dobrovoľníkmi projektu Krajší deň v Nemocnici Svet zdravia Banská Štiavnica. Snažili sa spríjemniť voľné chvíle starším pacientom, ktorí boli hospitalizovaní na oddelení dlhodobo chorých a v dome ošetrovateľskej starostlivosti. Čítali im z kníh alebo spoločne debatovali. Ako sa im to páčilo?…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)