Prejsť na obsah

Novoročný večierok v špecializovanom zariadení Stropkov

Nový Rok 2019 privítali zamestnanci Špecializovaného centra sociálnych služieb v Stropkove spolu s Vranovskou nemocnicou, pracoviskom Stropkov 4. januára v príjemnom prostredí hotela Ondava. Na úvod všetkých prítomných privítal Viliam Slaminka. K prítomným sa ďalej prihovoril riaditeľ Eugen Lešo a primátor mesta Stropkov Ondrej Brendza. Spoločným prípitkom sa pripilo na zdravie a úspešný nový rok 2019. Program ďalej…

05.01.2019

Nový Rok 2019 privítali zamestnanci Špecializovaného centra sociálnych služieb v Stropkove spolu s Vranovskou nemocnicou, pracoviskom Stropkov 4. januára v príjemnom prostredí hotela Ondava.

Na úvod všetkých prítomných privítal Viliam Slaminka. K prítomným sa ďalej prihovoril riaditeľ Eugen Lešo a primátor mesta Stropkov Ondrej Brendza. Spoločným prípitkom sa pripilo na zdravie a úspešný nový rok 2019. Program ďalej pokračoval ocenením najlepších pracovníkov, ktorí svojou mimoriadnou snahou prispievajú k skvalitneniu úrovne a spríjemneniu pracovného prostredia. Prvý tanec bol venovaný práve týmto oceneným, ktorí vyzvali do tanca členov vedenia. Súbor Oľšavčan vystúpil s novoročným programom,  v ktorom zazneli ľudové piesne, hovorené slovo spojené so zvykmi a tradíciami. Na všetkých zúčastnených čakala bohatá tombola, ktorá potešila viacerých prítomných. Veselá zábava pokračovala až do neskorých nočných hodín, kde do tanca hrala ľudová  a moderná hudba.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.03.2018 | Aktuality

    Sladké srdiečka pre prvodarcov

    Empatia patrí k jedným zo základných znakov ľudskosti, a touto vlastnosťou sa vyznačuje aj pani Marieta Koščíková, ktorá sa postarala o milé prekvapenie v podobe sladkého perníkového srdiečka. Tieto srdiečka boli rozdávané prvodarcom v trebišovskej nemocnici na hematologicko-transfúznom oddelení. Pani Koščíková patrí k pravidelným darom krvi a pri príležitosti preberania Jánskeho plakety, chcela povzbudiť prvodarcov v tejto nezištnej aktivite.
  • 19.02.2021 | Aktuality

    Kaufland pomáha

    Spoločnosť Kaufland Slovensko vyjadrila Nemocnici Svet zdravia Michalovce a jej zdravotníkom v prvej línii vďaku v podobe potravín plných energie.   Paleta džúsov, kávy, arašidov, čajov a sušienok sú skvelým zdrojom energie v týchto náročných dňoch. Potravinová podpora putovala na infektológiu, OAMIS, centrálnu triáž pacientov a na reprofilizované pracovisko, kde sú aktuálne hospitalizovaní pacienti s ochorením COVID-19. Ďakujeme!
  • 20.02.2020 | Aktuality

    Na operáciu chrbtice prišla pacientka až z Kanady

    V týchto dňoch sa na neurochirurgii v Nemocnici Svet zdravia Michalovce odohral zaujímavý príbeh. Pacientka prišla na operáciu chrbtice do Michaloviec až z ďalekého mestečka Tumble Ridge v Kanade. Prečo sa takto rozhodla a ako porovnáva skúsenosti so zdravotníctvom v jednotlivých krajinách Vám v krátkosti predstavíme v nasledujúcom článku. Ing. Renáta Grondžáková je rodáčka zo…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)