Prejsť na obsah

Soirée v Trebišove

Nemocnica je pre zamestnancov druhým domovom a je súčasťou ich života. Preto je dôležité nezabúdať na tak významného člena a osláviť výročie, ktorého súčasťou sme všetci. Trebišovská nemocnica oslavuje v tomto roku 40 rokov fungovania. Prešla si dlhú cestu od pôsobenia v Andrássyho kaštieli, až po súčasného kvalitného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti, ktorý je vyhľadávaný a…

25.05.2018

Nemocnica je pre zamestnancov druhým domovom a je súčasťou ich života. Preto je dôležité nezabúdať na tak významného člena a osláviť výročie, ktorého súčasťou sme všetci. Trebišovská nemocnica oslavuje v tomto roku 40 rokov fungovania. Prešla si dlhú cestu od pôsobenia v Andrássyho kaštieli, až po súčasného kvalitného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti, ktorý je vyhľadávaný a uznávaný nielen v trebišovskom regióne.

Pri tejto príležitosti sa uskutočnilo v átriu nemocnice Soirée, podvečer spojený s hudbou, príjemnými ľuďmi a vzájomnými rozhovormi. K hosťom patrili generálny riaditeľ siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare, riaditeľ HR siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare, primári a vedúce sestry trebišovskej nemocnice, bývalí riaditelia nemocnice, zástupcovia mesta Trebišov, dlhoroční kolegovia a zamestnanci nemocnice.

Špeciálnym hosťom bola Táňa Radeva, ktorej korene, detstvo a mladosť patrili Trebišovu a s nemocnicou sa jej spájajú len pozitívne spomienky. Ocenenie zamestnancov pracujúcich 40 rokov a viac ako 40 rokov bolo vyvrcholením večera. Následná narodeninová torta len doplnila atmosféru a bola milým a chutným prekvapením pre každého.

Sme veľmi radi, že Soirée splnilo svoj účel, spojilo ľudí, zamestnancov, kolegov a priateľov. Tešíme sa na ďalšie roky úspešného fungovania nemocnice.

 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 29.11.2017 | Prevencia

    Ktoré znamienka sú nebezpečné?

    Znamienka sú ohraničené kožné anomálie, ktoré sa vyskytujú skoro u každého človeka v menšej alebo väčšej miere. Klinicky kožné anomálie rozlišujeme podľa veľkosti škvŕn, rôznych tvarov alebo sfarbenia.   V prípade, že chceme znížiť riziko vzniku malígneho zvrhnutia materských znamienok, je potrebné dodržiavať preventívne opatrenia. Jednou z možností je absolvovanie vyšetrenia u kožného lekára dermatoskopickou…
  • 18.11.2019 | Aktuality

    Dni aktívneho dobrovoľníctva v nemocnici vo Svidníku priniesli nové nápady na pediatrické oddelenie

    Nemocnica arm. generála L. Svobodu Svidník, a.s. a jej Dobrovoľnícke centrum Krajší deň sa zapojili aj tento rok do Dní aktívneho dobrovoľníctva v Prešovskom kraji, ktoré boli súčasťou národnej kampane Týždeň dobrovoľníctva.   Cieľom pripravenej aktivity bolo zútulniť priestory pediatrického oddelenia a priniesť malým pacientom radosť a rozptýlenie.  Okrem aktívnych dobrovoľníkov centra pomáhali aj žiačky…
  • 23.09.2021 | Aktuality

    Týždeň dobrovoľníctva v humenskej nemocnici

    Aj napriek nepriaznivému počasiu sa dobrovoľníkom pod vedením Mgr. Janky Copkovej podarilo uskutočniť túto milú aktivitu a takto sa zapojiť do týždňa dobrovoľníctva.   Vyčistili park pri onkologickej ambulancii, usadili sa nové lavičky a pleteninami sa ,,obliekli,, stromy, čím sa zútulnilo prostredie humenskej nemocnice. Všetkým zúčastneným ďakujeme.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)