Prejsť na obsah

Spoznaj Trebišov behom

Po úspešnom prvom ročníku súťaže Spoznaj Trebišov behom a jarnou prechádzkou, sa aj do druhého ročníka súťaže zapojili zamestnanci Nemocnice s poliklinikou Trebišov, spolu so svojimi rodinnými príslušníkmi.   V bežeckých kategóriách si preverili svoje fyzické schopnosti na trati dlhej 3, 5 a 10 km. Krásne nedeľné počasie prialo aj tým, ktorí sa rozhodli pre…

15.05.2018

Po úspešnom prvom ročníku súťaže Spoznaj Trebišov behom a jarnou prechádzkou, sa aj do druhého ročníka súťaže zapojili zamestnanci Nemocnice s poliklinikou Trebišov, spolu so svojimi rodinnými príslušníkmi.

  V bežeckých kategóriách si preverili svoje fyzické schopnosti na trati dlhej 3, 5 a 10 km. Krásne nedeľné počasie prialo aj tým, ktorí sa rozhodli pre jarnú prechádzku mestským parkom. Všetci zúčastnení boli ocenení pamätnou medailou a samozrejme, že aj dobrým pocitom a náladou. Už teraz sa tešíme na budúci rok, na ďalšie spoznávanie Trebišova, behom či prechádzkou.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.10.2022 | Aktuality

    Poďakovanie spoločnosti FoodStar s.r.o. Žiar nad Hronom

    Vedenie žiarskej nemocnice poďakovalo spoločnosti FoodStar s.r.o. za dar v podobe 5 000ks respirátorov FFP2 pre zamestnancov nemocnice v celkovej hodnote 16 000,- €. Respirátory sú v nemocnici veľmi dôležité, pomáhajú nám chrániť zdravie pacientov, ale aj zamestnancov. Ďakujeme.
  • 20.11.2019 | Aktuality

    Pupočníková krv pomáha a zachraňuje životy

    Dátum 15. november je venovaný Svetovému dňu pupočníkovej krvi a v rámci celosvetovej osvety, ktorá prebieha v dňoch 11. – 15. novembra, sa galantská nemocnica v spolupráci so Slovenským centrom tkanív a buniek rozhodla zvýšiť povedomie budúcich mamičiek o výhodách odberu pupočníkovej krvi. Pupočníková krv zachraňuje životy. Kmeňové bunky z uchovanej pupočníkovej krvi a tkaniva pupočníka môžu v budúcnosti…
  • 25.10.2018 | Aktuality

    Oslava narodenín v špecializovanom zariadení Stropkov

    Dňa 13.10.2018 naša klientka p. Terézia Katrušková oslávila krásne životné jubileum – 80 rokov. Narodeniny sme oslávili v príjemnej spoločnosti príbuzných, klientov a zamestnancov zariadenia. Pani Katruškovú sme obdarovali krásnou kyticou a zaželali všetko najlepšie, hlavne pevné zdravie a hojné Božie požehnanie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)