Prejsť na obsah

Reportáž: Aké prístroje pomáhajú bábätkám po narodení?

Nemocnica Svet zdravia Humenné dostala od spoločnosti Lidl set neonatologických prístrojov pre novorodencov za približne 19-tisíc eur.   Pozrite si reportáž z nemocnica Svet zdravia Humenné, ktorá dostala od spoločnosti Lidl set neonatologických prístrojov pre novorodencov obsahujúci: prístroj na kyslíkovú liečbu, fototerapeutická lampa výhrevné lôžko.  „Kontinuálny pretlak v dýchacích cestách sme využívali aj doteraz, ale nie…

06.03.2018

Nemocnica Svet zdravia Humenné dostala od spoločnosti Lidl set neonatologických prístrojov pre novorodencov za približne 19-tisíc eur.

 

Pozrite si reportáž z nemocnica Svet zdravia Humenné, ktorá dostala od spoločnosti Lidl set neonatologických prístrojov pre novorodencov obsahujúci:

  • prístroj na kyslíkovú liečbu,
  • fototerapeutická lampa
  • výhrevné lôžko.

 „Kontinuálny pretlak v dýchacích cestách sme využívali aj doteraz, ale nie s pomocou takéhoto typu prístroja. Sme preto radi, že môžeme naše možnosti v liečbe porúch dýchania u novorodencov, vrátane nedonosených detí, rozšíriť,“hovorí primárka novorodeneckého oddelenia humenskej nemocnice MUDr. Mária Vasilová.

Viac o darovaných prístrojoch a o tom, ako pomáhajú na novorodeneckom oddelení v nemocnici Svet zdravia si môžete pozrieť v nasledovnej reportáži.

Páčila sa vám táto reportáž? Viac informácií a noviniek z nemocníc Svet zdravia môžete nájsť na našom webe v časti O zdraví.

Máte otázky ohľadom vášho zdravotného stavu? Vyskúšajte našu službu ProCare Lekár 24. Náš odborník na telefóne je tu pre vás 24 hodín/7 dní v týždni.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 17.05.2017 | Aktuality

    Zbierka nepotrebných vecí z domácnosti

    Väčšina z nás má doma množstvo vecí, ktoré nevyužíva i napriek tomu, že sú v dobrom stave. Najviac to bolo citeľné v tomto období, keď v mnohých domácnostiach prebiehalo veľké jarné upratovanie. Aj z toho dôvodu bola v trebišovskej nemocnici vyhlásená spoločná zbierka nepotrebných vecí z domácností zamestnancov s cieľom efektívne využiť ich funkčnosť a…
  • 06.12.2021 | Aktuality

    Mikuláš v humenskej nemocnici

    Vo vakcinačnom centre humenskej nemocnice sa dnešný deň niesol vo sviatočnej atmosfére.   V priestoroch centra sa ozývali vianočné koledy. Pacientov privítal personál v mikulášskych čiapkách a nechýbala ani mikulášska nádielka. Pri príležitosti blížiacich sa vianočných sviatkov si dobrovoľníci z DC Krajší deň v spolupráci s koordinátorkou centra a personálom humenskej nemocnice pripravili ručne vyrobené…
  • 28.09.2017 | Aktuality

    Rekonštrukcia pracoviska RDG – skiagrafia

    Dovoľujeme si Vám oznámiť, že dňom 28.09.2017 sa zahajuje rekonštrukcia pracoviska RDG č. 4. Dočasne bude redukovaná kapacita skiagrafických vyšetrení RDG pracoviska NsP sv. Barbory Rožňava, a.s. Dôvodom je inštalácia nového digitálneho RTG prístroja, ktorá vyžaduje realizovať nevyhnutné stavebné úpravy. Predpokladaný termín obnovenia činnosti pracoviska je 10.11.2017. Počas rekonštrukcie sa čakacia doba na vyšetrenie môže…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)