Prejsť na obsah

Tímová spolupráca zamestnancov oddelenia dlhodobo chorých

V piatok 20.10.2017 vedenie nemocnice pripravilo pre zamestnancov oddelenia dlhodobo chorých zaujímavé školenie s názvom tímová spolupráca v hotely Precedens v Malom Ruskove.   Samotné školenie oficiálne otvoril riaditeľ nemocnice MUDr. Juraj Bazár a zúčastneným poprial príjemne strávený čas. Počas školenia sa zamestnanci učili ako správne komunikovať v kolektíve, ako empaticky vyjadrovať svoje názory a požiadavky na kolegov…

06.11.2017

V piatok 20.10.2017 vedenie nemocnice pripravilo pre zamestnancov oddelenia dlhodobo chorých zaujímavé školenie s názvom tímová spolupráca v hotely Precedens v Malom Ruskove.

 

Samotné školenie oficiálne otvoril riaditeľ nemocnice MUDr. Juraj Bazár a zúčastneným poprial príjemne strávený čas. Počas školenia sa zamestnanci učili ako správne komunikovať v kolektíve, ako empaticky vyjadrovať svoje názory a požiadavky na kolegov a ako predchádzať konfliktom na pracovisku. Veríme, že táto skúsenosť našich zamestnancov ľudsky posunie a upevní medziľudské vzťahy nielen na pracovisku, ale aj voči našim pacientom.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)