Prejsť na obsah

Medzinárodný deň sestier a pôrodných asistentiek 2017

Zdravotné sestry a pôrodné asistentky 12. mája po celom svete oslavujú svoj sviatok. Slávi sa ako spomienka na narodenie priekopníčky ošetrovateľstva a sesterského povolania Florence Nightingalovej z Británie.   Vedenie spoločnosti Sveta zdravia, Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici si tento deň uctilo obetavú a zodpovednú prácu svojich sestričiek a pôrodných…

23.05.2017

Zdravotné sestry a pôrodné asistentky 12. mája po celom svete oslavujú svoj sviatok. Slávi sa ako spomienka na narodenie priekopníčky ošetrovateľstva a sesterského povolania Florence Nightingalovej z Británie.

 

Vedenie spoločnosti Sveta zdravia, Všeobecnej nemocnice v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici si tento deň uctilo obetavú a zodpovednú prácu svojich sestričiek a pôrodných asistentiek odovzdaním symbolického kvietku.

DSC_0681.JPG  DSC_0698.JPG

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.06.2020 | Aktuality

    Dnešné špeciálne darovanie krvi v galantskej nemocnici

    Pri príležitosti Svetového dňa darcov krvi sa dnes v galantskej nemocnici konalo špeciálne darovanie krvi.   Vedenie nemocnice sa prezlieklo do tričiek s odkazom Sme jeden tím a spoločne s ďalšími administratívnymi pracovníkmi a dobrovoľníkmi Krajšieho dňa robili darcom krvi spoločnosť. Podávalo sa štedré občerstvenie a darcov krvi za ich aktivitu odmenili špeciálnym odznakom, antistresovou…
  • 19.04.2024 | Aktuality

    Darčeky pre najmenších

    Každý dar si nesmierne vážime, no obdarovanie našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov si vážime o to viac. Ďakujeme Dominikovi Demkovi a Mirke Tobiášovej za milé prekvapenie.
  • 24.01.2022 | Aktuality

    Láskavosť cez sladkosť potešila zdravotníkov v humenskej nemocnici

    Žiaci zo ZŠ Pugačevova sa spolu s učiteľkami zapojili do sladkej výzvy a v školskej kuchynke napiekli zákusky pre zdravotníkov nemocnice A. Leňa v Humennom.   Okrem sladkostí si pripravili aj maľované pozdravy s vlastným odkazom. Sladké dobroty a pozdravy putovali na oddelenie COVID, oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny a pracovníkom mobilného odberového miesta (MOM). Ďakujeme <3.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)