Prejsť na obsah

Netradičné ordinačné hodiny stomatologickej ambulancie

V trebišovskej nemocnici funguje stomatologická ambulancia, ktorá sa od ostatných zubných ambulancií líši svojimi atypickými ordinačnými hodinami. Pôvodným zámerom bola snaha vychádzať pacientom v ústrety a maximálne sa prispôsobiť ich požiadavkám. Každý deň sa ordinuje do 17:30 hod., zaujímavosťou je streda, kedy ambulancia ordinuje od 12:00 do 20:00 hod. večera. Týmto krokom chceme zvýšiť dostupnosť…

13.04.2017

V trebišovskej nemocnici funguje stomatologická ambulancia, ktorá sa od ostatných zubných ambulancií líši svojimi atypickými ordinačnými hodinami.

Pôvodným zámerom bola snaha vychádzať pacientom v ústrety a maximálne sa prispôsobiť ich požiadavkám. Každý deň sa ordinuje do 17:30 hod., zaujímavosťou je streda, kedy ambulancia ordinuje od 12:00 do 20:00 hod. večera. Týmto krokom chceme zvýšiť dostupnosť ambulancie aj pre pacientov, ktorí nemôžu z pracovných dôvodov absolvovať vyšetrenie v priebehu dňa, ale až neskôr poobede. Veríme, že pacienti ocenia ústretovosť a snahu vylepšovať poskytovanie zdravotnej starostlivosti v našej nemocnici.

 

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)