Prejsť na obsah

Vyliečime vaše problémy nie len s chrbticou

ProCare Trnavské Mýto – komplexná liečba pohybového aparátu a hospitalizácia v nadštandardných izbách.   Neurologické oddelenie v nemocnici ProCare Trnavské Mýto  je zamerané na diagnostiku a liečbu širokého spektra neurologických ochorení: Epilepsie a migrény Ochorenia svalového aparátu Zápalové ochorenia nervového systému Ochorenia pohybového aparátu – osobitne chrbtice Prednostné termíny na Magnetickú rezonanciu Pre pacientov sú počas hospitalizácie dostupné neurofyziologické vyšetrenia:…

21.02.2017

ProCare Trnavské Mýto – komplexná liečba pohybového aparátu a hospitalizácia v nadštandardných izbách.

 

Neurologické oddelenie v nemocnici ProCare Trnavské Mýto  je zamerané na diagnostiku a liečbu širokého spektra neurologických ochorení:

  • Epilepsie a migrény
  • Ochorenia svalového aparátu
  • Zápalové ochorenia nervového systému
  • Ochorenia pohybového aparátu – osobitne chrbtice

Prednostné termíny na Magnetickú rezonanciu

Pre pacientov sú počas hospitalizácie dostupné neurofyziologické vyšetrenia:

  • EEG – elektroencefalografia
  • EMG – elektromyografické vyšetrenie
  • EP – evokované potenciály zrakové, kmeňové
  • CT vyšetrenie
  • denzitometria
  • vyšetrenie MR

Na Magnetickú rezonanciu odosielame pacientov predovšetkým na MR pracovisko na polikliniku ProCare Betliarska, kde majú na dané vyšetrenie naši pacienti vyčlenené prednostné termíny.

Komplexná rehabilitačná liečba a ubytovanie v nadštandardných izbách

Pacienti majú možnosť ubytovania v nadštandardných v 3 a 4 lôžkových izbách. Izby sú vybavené sprchou, WC, TV a WIFI pripojením. Pre náročnejších pacientov máme k dispozícii aj 1 lôžkovú VIP izbu.

Dohodnite si termín hospitalizácie osobne na neurologickom oddelení

Po odporučení hospitalizácie odosielajúcim lekárom je možné dohodnúť si termín nástupu na hospitalizáciu, a to počas pracovných dní v čase od 7:00 – 13:00hod. 

OSOBNE:

(je potrebné priniesť so sebou aj správu od neurológa)

Neurologické oddelenie, 8. poschodie, č. dverí 820

Mgr. Bronislava Tichá – vedúca sestra

Za pobyt na nadštandardnej izbe (sprcha, WC, TV, klimatizácia na izbe, WIFI) sa platí poplatok podľa aktuálneho cenníka. Priemerná dĺžka hospitalizácie je 7 dní. Po prepustení z nemocnice sa pacient hlási do 3 dní s prepúšťacou správou u svojho všeobecného lekára.

Zverte sa do rúk našich odborníkoch a využite nadštandardnú starostlivosť o Vaše zdravie.

neurologicke-odd-trnavske-myto

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 19.10.2022 | Aktuality

    Galantská nemocnica rozširuje odbery krvi o odbery krvnej plazmy

    Napriek tomu, že pacientov, ktorí sú odkázaní na lieky z krvnej plazmy je na Slovensku značné množstvo, do tohto roka neexistovalo na Slovensku žiadne darcovské centrum, ktoré by plazmu odoberalo aferetickým odberom (plazmaferézou). Plazma sa u nás doteraz získavala len z klasických odberov krvi, čo v porovnaní s plazmaferézou znamenalo získanie nižšieho množstva plazmy, a to nezaručovalo jej dostatočný objem…
  • 10.06.2022 | Blog

    Veľký manuál tajomnej reči bábätka

    Čo hovorí jeho tvárička, telo a plač? Bábätko narieka, no netušíte prečo? Už ste ho nakŕmili, prebalili, popestovali, no stále nie je spokojné? Ak chcete s novorodencom efektívne komunikovať, musíte mu najprv správne porozumieť. Novorodenec je osobnosť, ktorá hneď po narodení vysiela určité signály. Dáva nimi najavo, čo sa mu páči, čo naopak nie, oznamuje, či je…
  • 13.10.2020 | Aktuality

    OZ Malíček znovu poteší detičky aj ich mamičky

    Občianske združenie Malíček v rámci projektu Pomáhame srdcom darovalo novorodeneckému oddeleniu humenskej nemocnice balíčky.   Tieto milé drobnosti slúžia ako podpora malým bojovníkom, ich rodinám a zdravotníkom, ktorí sa o nich starajú. Všetkým, ktorí sa na tejto radosti podieľajú, v mene detičiek a ich mamičiek ďakujeme.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)