Prejsť na obsah

Nemocnica na Galantských trhoch 2016

Ako už býva dobrým zvykom, Nemocnica s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a. s. sa tento rok, už po druhý krát, zapojila v piatok 12. augusta 2016 do účasti na populárnych Galantských trhoch 2016, ktoré sa toho roku konali už po úctyhodný 32. krát. Zapojenie sa nemocnice do tohto tradičného regionálneho podujatia prebiehalo ako inak prezentáciou…

15.08.2016

Ako už býva dobrým zvykom, Nemocnica s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, a. s. sa tento rok, už po druhý krát, zapojila v piatok 12. augusta 2016 do účasti na populárnych Galantských trhoch 2016, ktoré sa toho roku konali už po úctyhodný 32. krát.

GA-work3.JPG

Zapojenie sa nemocnice do tohto tradičného regionálneho podujatia prebiehalo ako inak prezentáciou nemocnice v podobe „zdravého stánku“. V ňom zamestnanci nemocnice, menovite lekár MUDr. Stanislav Bliščák, sestra Natália Majbová, zdravotnícka asistentka Emese Bán a sanitár Marek Eliáš, merali účastníkom ich základné životné funkcie, doplnené o telesnú hmotnosť, hladinu krvného cukru či cholesterolu a súčasne poskytovali poradenstvo v oblasti zdravého životného štýlu.

GA-work2.JPG

V priebehu ôsmych hodín navštívilo stánok viac ako 140 ľudí. Ako inak táto „zdravá“ myšlienka by sa nezaobišla bez kolegov zo zdravotnej poisťovne Dôvera, ktorí dopĺňali tieto služby v spoločnom stánku o rôzne ďalšie aktivity, spadajúce rovnako do oblasti životného štýlu.

GA-team.JPG

Veľké poďakovanie však nepatrí iba im, ale tiež zástupcom mesta Galanta, konkrétne pánovi primátorovi Petrovi Paškovi, ktorý galantskej nemocnici i spomínanej zdravotnej poisťovni umožnil spoločne s jeho kolegami účasť na tomto podujatí.

Galantská nemocnica so svojim tímom absolvovala v priebehu minulého i tohto roka už niekoľko podobných podujatí a v tejto súvislosti je potrebné poznamenať, že aj napriek postupnému zvyšovaniu povedomia ľudí o zdravom životnom štýle a zdravotnej starostlivosti, sa tieto verejné služby obyvateľstvu tešia i naďalej pomerne veľkej popularite.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 23.07.2019 | Aktuality

    Dotkni sa neba v Rimavskej Sobote

    V rámci projektu „Dotkni sa neba“ navštívili našu nemocnicu dobrovoľníci z Českej a Slovenskej republiky. Dobrovoľníci pomáhali pri čistení areálu nemocnice a so svojím spevom spríjemnili pobyt hospitalizovaným pacientom. Projekt „Dotkni sa neba“ pripravuje a organizuje spolok Maranatha a dobrovoľníci z cirkevných zborov adventistov siedmeho. Ďakujeme dobrovoľníkom, ktorí venovali svoj čas a energiu nemocnici v Rimavskej Sobote.
  • 12.08.2014 | Aktuality

    Starým lavičkám odzvonilo už aj v Spišskej Novej Vsi

    Regionálne nemocnice Svet zdravia spoločne so zdravotnou poisťovňou Dôvera pokračujú v generálnej výmene lavičiek vo všetkých 12 nemocniciach siete. Celkovo tak v čakárňach pribudne takmer 1200 lavičiek s vyše 4100 pohodlnými miestami na sedenie. Projekt nových lavičiek vznikol na základe iniciatívy Pekná nemocnica. V rámci nej mali všetci zamestnanci možnosť navrhnúť zlepšenia, ako by bolo…
  • 23.05.2022 | Aktuality

    „Žena roka“ prešovského kraja

    Dňa 19.5.2022 sa v Divadle Jonáša Záborského v Prešove uskutočnilo podujatie Únie žien Slovenska, ktoré bolo spojené s odovzdávaním ocenenia „Žena roka“ prešovského kraja. Za okres Vranov nad Topľou toto prestížne ocenenie získala vedúca sestra oddelenia vnútorného lekárstva Mgr. Mariana Konečná. Ako sestra pôsobí vo vranovskej nemocnici už vyše 30 rokov a na vedúcej pozícii je…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)