Prejsť na obsah

Prvé výročie vstupu Sveta zdravia do galantskej nemocnice

Pred niekoľkými dňami, konkrétne 14. júla 2016 uplynul rok od vstupu nového akcionára v podobe Sveta zdravia, a. s. do galantskej nemocnice. Pri tejto príležitosti zorganizovala nemocnica stretnutie zamestnancov, ktorého hlavnou myšlienkou bol najmä retrospektívny a súčasne perspektívny prierez toho, čo sa v nemocnici za uplynulý rok odohralo a čo ju čaká nie len v…

18.07.2016

Pred niekoľkými dňami, konkrétne 14. júla 2016 uplynul rok od vstupu nového akcionára v podobe Sveta zdravia, a. s. do galantskej nemocnice.

Pri tejto príležitosti zorganizovala nemocnica stretnutie zamestnancov, ktorého hlavnou myšlienkou bol najmä retrospektívny a súčasne perspektívny prierez toho, čo sa v nemocnici za uplynulý rok odohralo a čo ju čaká nie len v tomto, či budúcom kalendárnom roku, ale tiež v rokoch nasledujúcich.

SZ v GA03.JPG

Oficiálnu časť stretnutia viedol riaditeľ nemocnice, Ing. Marián Haviernik, ktorý sa vo svojom vstupe poďakoval všetkým zamestnancom za ich vykonanú prácu a prínos pre spoločné dielo, ktorým je neustále, ba až trvalé skvalitňovanie poskytovania zdravotnej starostlivosti a služieb s ňou súvisiacich.

SZ v GA02.JPG

Riaditeľ ďalej hovoril najmä o investíciách do medicínskej techniky, do rekonštrukcií, či informačných a komunikačných technológií. Samozrejme neopomenul investície do ľudských zdrojov, ako základného stavebného kameňa nemocnice.

Stretnutia sa zúčastnili aj Ing. Pavol Zalom, pôvodný integračný manažér nemocnice za Svet zdravia a Medicínsky riaditeľ Sveta zdravia, MUDr. Róbert Hill, PhD. Ten vo svojom príhovore vyzdvihol najmä skutočný potenciál galantskej nemocnice a jej návrat k dobrému menu v povedomí nie len regiónu ako takého.

SZ v GA04.JPG

Po skončení oficiálnej časti pokračovalo stretnutie zamestnancov v menej formálnej atmosfére priamo na čerstvom vzduchu, kde za súčasného podávania gulášu pokračovali voľné debaty o živote v galantskej nemocnici.

SZ v GA05.JPG

SZ v GA06.JPG

Táto nemocnica si skutočne zaslúži, aby bola spoľahlivým partnerom verejnosti pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti, preto veríme, že vstupom nového akcionára začala nová etapa jej fungovania a výročia tejto udalosti budú i v budúcnosti ozajstným dôvodom pre oslavné stretnutia.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 08.04.2020 | Aktuality

    Manuál, vďaka ktorému ošetrí pacienta s koronavírusom aj neinfektológ

    Odborníci siete nemocníc Svet zdravia a polikliník ProCare pripravili klinický protokol pre manažment pacientov s podozrením, prípadne pozitívne testovaných na ochorenie COVID-19. Spojili sa najlepší odborníci z rôznych pracovísk po celom Slovensku a za 72 hodín vytvorili jednoduchý manuál, vďaka ktorému dokáže pacienta s koronavírusom liečiť aj neinfektológ, chirurg, očný lekár, respektíve ošetrovať sestra. Sieť…
  • 15.01.2021 | Aktuality

    V topoľčianskej nemocnici sa vlani zvýšil počet pôrodov o 47

    V Nemocnici Svet zdravia Topoľčany sa počas minulého roku narodilo spolu 681 detí.   Počet pôrodov oproti predošlému roku stúpol o 47. Zatiaľ, čo v roku 2019 sa v topoľčianskej pôrodnici uskutočnilo 633 pôrodov, v roku 2020 ich bolo 680. Chlapcov prišlo minulý rok na svet 350, dievčat 331. Jednej mamičke sa narodili dvojičky. Zároveň nemocnica…
  • 29.11.2017 | Prevencia

    Ktoré znamienka sú nebezpečné?

    Znamienka sú ohraničené kožné anomálie, ktoré sa vyskytujú skoro u každého človeka v menšej alebo väčšej miere. Klinicky kožné anomálie rozlišujeme podľa veľkosti škvŕn, rôznych tvarov alebo sfarbenia.   V prípade, že chceme znížiť riziko vzniku malígneho zvrhnutia materských znamienok, je potrebné dodržiavať preventívne opatrenia. Jednou z možností je absolvovanie vyšetrenia u kožného lekára dermatoskopickou…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)