Prejsť na obsah

Dar pre našich najmenších v nemocnici Michalovce

Nemocnica Penta Hospitals Michalovce prijala od študentov a pedagógov Strednej zdravotníckej školy v Michalovciach krásny dar pre našich najmenších, mini pidi ponožky a deky pre predčasniatka.

07.12.2023

Ako kupované, tak aj ručne pletené dobrovoľníkmi s veľkým srdcom. Ďakujeme za tento dar, ktorý prevzala primárka pediatrického a novorodeneckého oddelenia MUDr. Dana Jurečková. 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 28.10.2019 | Aktuality

    Našli sme najlepšiu budúcu sestru!
    Florence roka 2019 sa stala Lenka Macejová z Prešovskej univerzity

    Vyskúšali si, ako správne zafixovať zlomeninu sadrovým obväzom, ošetriť novorodenca po narodení, pripraviť lieky pre pacienta s pomocou robotického automatu alebo sa naučili, ako funguje moderný systém včasného varovania. Dvadsiatka najlepších študentiek – budúcich sestier si celý víkend (26. a 27. októbra) v Nemocnici novej generácie Svet zdravia Michalovce testovala svoje vedomosti v celonárodnej súťaži…
  • 14.02.2024 | Aktuality

    Valentín na HTO v michalovskej nemocnici

    V týchto dňoch sme zahájili valentínsku kvapku krvi v Darcovskom centre Michalovskej nemocnice. Okrem našich pravidelných darcov krvi nás navštívili aj študenti Obchodnej akadémie.
  • 13.05.2019 | Aktuality

    Medzinárodný deň sestier

    V nedeľu 12. mája svoj sviatok oslavovali výnimoční ľudia, ktorých každý z nás potrebuje v najťažších chvíľach svojho života – naše drahé mamy a milé naše sestry. Pri príležitosti Medzinárodného dňa sestier sme sa rozhodli netradičným spôsobom poďakovať našim sestrám za všetko krásne a potrebné čo každý deň pre našich pacientov robia. Spolu s kolegami…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)