Prejsť na obsah

Valentín na HTO v michalovskej nemocnici

V týchto dňoch sme zahájili valentínsku kvapku krvi v Darcovskom centre Michalovskej nemocnice. Okrem našich pravidelných darcov krvi nás navštívili aj študenti Obchodnej akadémie.

14.02.2024

Krv darovalo celkovo 23 darcov a 6 prvodarcov. Nesmierne si vážime si každého darcu, no dvojnásobne to platí pre našich prvodarcov, keďže sa rozhodli pre ten ušľachtilý krok prvýkrát v živote.

Pre všetkých darcov sme nachystali drobné darčeky v podobe šálok na kávu, sladké prekvapenia a valentínsku výzdobu. Srdiečka plnené levanduľou nám ušili a pripravili dobrovoľníci projektu Krajší deň z Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach. Prvodarcovia zistia svoju krvnú skupinu a v prevádzke beží aj nový hematologický analyzátor vďaka ktorému sú sledované parametre vyhodnocované s maximálnou presnosťou.

Ďakujeme všetkým a tešíme sa na ďalšie stretnutia!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 03.08.2021 | Aktuality

    Deň s laktačnou poradkyňou v humenskej nemocnici

    Pri príležitosti Svetového týždňa dojčenia, ktorý si pripomíname prvý augustový týždeň, sa aj napriek nepriaznivému počasiu v humenskej nemocnici stretli mamičky, aby získali viac informácií k dojčeniu.   Prednášku viedli laktačná poradkyňa Ivetka Sedláčková spolu s pani primárkou neonatologického oddelenia a vedúcou pôrodnou asistentkou. Zodpovedali mamičkám na otázky týkajúce sa techník a polôh pri dojčení i…
  • 26.05.2023 | Aktuality

    Slávnostné odkrytie lavičky v nemocničnom parku Svet zdravia Galanta

    Dňa 26.5 sme v spolupráci s OZ Templars Slovakia a mestom Galanta odkryli ďalšiu lavičku osobnosti, ktorá je tentokrát umiestnená do nemocničného parku pri knižnej búdke. Lavička je venovaná zosnulému MUDr. Dušanovi Čimovi, CSc., ktorý v našej nemocnici v Galante pôsobil od roku 1961 ako poverený výkonom funkcie riaditeľa a od roku 1977 bol menovaný…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)