Prejsť na obsah

Nemocnica Vranov nad Topľou oslavuje Medzinárodný deň žien

Medzinárodný deň žien je dňom, kedy už tradične zavítame na všetky pracoviská a riaditeľ nemocnice MUDr. Eugen Lešo osobne odovzdá kvet, či sladkú drobnosť každej pracovníčke.

08.03.2024

Je to príležitosť osobne poďakovať za ich prínos a každodennú prácu, prehodiť pár slov a vzdať úctu nežnejšiemu pohlaviu.  Toto milé gesto potešilo a vyčarovalo úsmev na tvári zamestnankyniam aj pacientkam aj tento rok. 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.09.2019 | Aktuality

    Mammacentrum vytvorilo pre onkologické pacientky komunitnú miestnosť

    Pri osvete pomáha aj medailistka v rýchlostnej kanoistike Martina Gogolová Hoci sa povedomie o potrebe chodiť na prehliadky každý rok zvyšuje, prevenciu stále zanedbáva vyše 70 percent žien nad 40 rokov. Vyše 15-tisíc diagnostických vyšetrení a 660 operačných výkonov uskutočnilo minulý rok Mammacentrum sv. Agáty v Banskej Bystrici. Toto centrum poskytuje komplexnú zdravotnú starostlivosť pre pacientov…
  • 05.02.2024 | Aktuality

    Dar od spoločnosti COOP Jednota

    Nadácia COOP Jednota venovala peňažný dar vo výške 10.000 €  Nemocnici s poliklinikou Sv. Lukáša Galanta, konkrétne Urologickej ambulancii.
  • 15.10.2014 | Aktuality

    Nemocnica Svet zdravia Rimavská Sobota predstavuje na chirurgii dve novinky

    Chirurgické oddelenie v nemocnici Svet zdravia Rimavská Sobota sa zmodernizovalo. Rekonštrukciou prešli dve operačné sály, v jednej z nich je nový špičkový operačný stôl. Vďaka novému vybaveniu môžu operatéri komfortnejšie vykonávať odborné chirurgické výkony. Medzi ne patrí aj nová metóda operačného riešenia zlomenín krčka stehennej kosti so zachovaním vlastnej hlavice. Túto metódu nemocnica v Rimavskej…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)