Prejsť na obsah

Dobrovoľníci vyčarovali úsmev na tvári pacientkam vo vranovskej nemocnici

Dobrovoľníci z DC Krajší deň pripravili milé pozdravy pre naše pacientky a pri príležitosti sviatku všetkých žien ich obdarovali kvetom a sladkou drobnosťou. Pacientkam na doliečovacom a fyziatricko-rehabilitačnom oddelení týmto milým gestom vyčarovali úsmev na tvári a spríjemnili im ich pobyt v nemocnici.

08.03.2024

Dobrovoľníci z DC Krajší deň pripravili milé pozdravy pre naše pacientky a pri príležitosti sviatku všetkých žien ich obdarovali kvetom a sladkou drobnosťou. Pacientkam na doliečovacom a fyziatricko-rehabilitačnom oddelení týmto milým gestom vyčarovali úsmev na tvári a spríjemnili im ich pobyt v nemocnici.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.10.2018 | Aktuality

    Zemplínske chirurgické dni

    Ak chcete zapáliť oheň, potrebujete na to dva kamene. Rovnako je to aj v medicíne a ošetrovateľstve. Ak chceme byť inovatívni a robiť modernú medicínu a ošetrovateľstvo, podarí sa to len spojením týchto zložiek zdravotnej starostlivosti.   Trebišovská nemocnica tento rok spojila lekárov a sestry na Zemplínskych chirurgických dňoch, ktoré sa uskutočnili 11. a 12. októbra 2018.…
  • 05.03.2024 | Aktuality

    Cvičenie pred pôrodom v Nemocnici Dunajská Streda

    Hľadáte príjemný a efektívny spôsob, ako sa pripraviť na pôrod? Pridajte sa k nám na psychofyzickú prípravu na pôrod, ktorú vedie skúsená lektorka Bc. Gabriela Haverová. Cvičenie prebieha každú stredu v čase od 8:00 do 12:00 hod. v telocvični v areáli nemocnice.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)