Prejsť na obsah

Tvorivé aktivity dobrovoľníkov

Aktívni dobrovoľníci v dobrovoľníckom centre Krajší deň v nemocniciach Penta Hospitals Svidník a Stropkov obohatili tradičné návštevy pacientov a tvorivú aktivitu.

27.03.2024

Tradične títo dobrovoľníci pravidelne navštevujú hospitalizovaných detských i dospelých pacientov. Venujú sa spoločne rôznym aktivitám ako hranie spoločenských hier, rozhovory, čítanie z kníh alebo dennej tlače, sledovanie televízneho programu či počúvanie rádia. Dobrovoľníci nezabúdajú na pacientov aj počas významných sviatkov a období roka. Tentokrát, pri príležitosti blížiacich sa sviatkov Veľkej noci, sa rozhodli vyrobiť pekné tematické ozdoby, ktorými dekorovali priestor oddelení. Pacienti podporili tvorivých dobrovoľníkov úsmevom, slovami vďaky, zamávaním z lôžka. Výsledok dobrovoľníckej aktivity skrášlil priestor a potešil pacientov i zamestnancov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.06.2013 | Aktuality

    XXII. Getlíkov deň v humenskej nemocnici

    Nemocnica s poliklinikou A. Leňa, n. o., ktorá patrí do siete nemocníc Svet zdravia, organizovala odborné lekárske podujatie – XXII. Getlíkov deň. Prof. MUDr. Andrej Getlík, CSc. patrí k významným osobnostiam medicínskej histórie. Na počesť jeho pamiatky sa každý rok uskutočňujú odborné konferencie s medzinárodnou účasťou. Humenská nemocnica chcela tiež vzdať hold vynikajúcemu slovenskému pediatrovi…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)