Prejsť na obsah

Deň lekárov v dunajskostredskej nemocnici

"Byť lekárom nie je povolanie, ale poslanie." - Martin Luther King Jr.

03.04.2024

Pri príležitosti Medzinárodného dňa lekárov, sme si uctili prácu našich lekárov a poďakovali im za ich obetavosť a profesionalitu.

Slávnostného podujatia sa zúčastnil pán námestník LPS MUDr. Zoltán Horváth a riaditeľka Ing. Sylvia Bock. V príhovore vyzdvihli dôležitosť práce lekárov a vyjadrili im vďaku za ich každodenný prínos k zdraviu pacientov.

Medzi oslavovanými nechýbali ani naši jubilanti, ktorí v tomto roku oslavujú okrúhle pracovné jubileá.

Slávnostné príhovory sme doplnili o príjemné posedenie pri občerstvení, ktoré lekárom poskytlo chvíľku oddychu od pracovných povinností a užiť si spoločnosť kolegov.

Súčasťou osláv Dňa lekárov bola aj spomienka na legendu medicíny MUDr. Veroniku Baculák, ktorá svojimi zásluhami a celoživotným dielom významne prispela k rozvoju medicíny v našom regióne.

Ešte raz ďakujeme všetkým lekárom v Penta Hospitals Dunajská Streda za ich úsilie a za to, že každý deň pomáhajú pacientom !

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.05.2021 | Blog

    Láska nášmu srdcu prospieva

    Vraví sa, že máj je lásky čas. Srdce je symbolom lásky, ale láska je prejavom biochemických procesov, ktoré prebiehajú v ľudskom mozgu. Ovplyvňuje láska aj naše srdce a zdravie? Odpoveď sa dozviete v rade kardiologičky MUDr. Marty Bavoľárovej. V stave zaľúbenosti dochádza v ňom k množstvu chemických dejov. Niektorí autori tomu hovoria aj „biochemická intoxikácia…
  • 13.08.2021 | Aktuality

    Výjazdové očkovanie vo vranovskom regióne

    V reakcii na iniciatívu rezortu zdravotníctva sa zdravotníci vranovskej nemocnice spojili do vakcinačných tímov a očkujú ľudí priamo v teréne.   Cieľom je zvýšiť zaočkovanosť obyvateľstva v našom regióne, zmierniť dopad hroziacej tretej vlny na chod nemocnice a prísť aj za tými, ktorí majú problém dostaviť sa do vakcinačného centra zriadeného v nemocnici. Doposiaľ zaočkovali vyše 700 obyvateľov…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)