Prejsť na obsah

Deň lekárov v nemocnici Penta Hospitals Svidník

Pri príležitosti Dňa lekárov vedenie Nemocnice Penta Hospitals Svidník usporiadalo pre svojich lekárov k ich sviatku stretnutie, na ktorom sa im poďakovalo za ich obetavú prácu, ktorou prinavracajú zdravie svojim pacientom, zlepšujú ich kvalitu života, zmierňujú bolesť, dávajú nádej. Zároveň vedenie nemocnice ocenilo aj lekárov, ktorý v tomto roku dosiahli svoje okrúhle pracovné jubileum.

03.04.2024

Posedenie bolo spríjemnené aj kultúrnym  programom v podaní žiakov  Cirkevnej základnej školy sv. Juraja vo Svidníku.

 Slová poďakovania odzneli aj od  samotného bývalého  pacienta  Jána, ktorý osobne poďakoval za starostlivosť, v tomto prípade personálu Fyziatricko- rehabilitačného pracoviska, pod vedením primárky MUDr. Mihalkaninovej.

Všetkým lekárom srdečne blahoželáme k ich sviatku.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 05.02.2021 | Blog

    Tréning pamäti nielen pre seniorov

    Poznávacie funkcie (pamäť, myslenie, reč) sú pri demencii a iných podobných ochoreniach ohrozené, musíme ich preto udržiavať ustavične aktívne. Môžeme tak urobiť tým, že sa začneme učiť nový cudzí jazyk, naučíme sa novú báseň alebo budeme lúštiť sudoku. Toto všetko sú aktivity, ktoré sú pre seniorov, ako aj všetkých ostatných, mentálne stimulujúce. KOGNITÍVNY TRÉNING Kognitívny…
  • 11.10.2019 | Aktuality

    Nemocnica Svet zdravia Topoľčany bola hostiteľom celoslovenskej konferencie s medzinárodnou účasťou

    Nemocnica Svet zdravia Topoľčany bola hostiteľom celoslovenskej konferencie s medzinárodnou účasťou venovanej vysoko aktuálnej téme v zdravotníctve, a to bezpečnosti pacienta a zdravotníckeho pracovníka.   Podujatie sa konalo 10. – 11. októbra 2019 pod záštitou nemocnice Svet zdravia Topoľčany a primátorkou mesta JUDr. Alexandry Gieciovej. Odbornou garantkou konferencie bola námestníčka pre ošetrovateľstvo nemocnice Topoľčany PhDr.…
  • 16.03.2018 | Aktuality

    Liečivé prostredie

    Oči sú zrkadlom duše a aj to bol jeden z dôvodov, prečo v trebišovskej nemocnici pribudli kvetináče plné krásnych kvetín.   Slúžia pre pohladenie duše všetkým pacientom a návštevníkom nemocnice. Vytvorenie tohto liečivého prostredia  spríjemňuje čakanie na niekedy nie celkom príjemné vyšetrenie. Veríme, že takto vytvorená oáza kvetín bude spríjemňovať a tešiť stále viac a viac pacientov.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)