Prejsť na obsah

Na humenskej onkológii rozkvitli narcisy

S blížiacim sa Dňom narcisov sa dobrovoľníci DC Krajší deň so svojou koordinátorkou rozhodli spríjemniť onkologickým pacientom chvíle v ich neľahkej liečbe. Symbolickým kvetom narcisu, ktorý ukrýval sladké prekvapenie tak podporili tých, ktorí s touto chorobou v súčasnosti bojujú.

19.04.2023

S blížiacim sa Dňom narcisov sa dobrovoľníci DC Krajší deň so svojou koordinátorkou rozhodli spríjemniť onkologickým pacientom chvíle v ich neľahkej liečbe.

Symbolickým kvetom narcisu, ktorý ukrýval sladké prekvapenie tak podporili tých, ktorí s touto chorobou v súčasnosti bojujú.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.04.2022 | Aktuality

    Dni otvorených dverí v spišskonovoveskej pôrodnici

    Milé budúce mamičky, Nemocnica Svet zdravia Spišská Nová Ves vám opäť otvára svoje gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v rámci dní otvorených dverí. Prvé stretnutie je naplánované už 5.5.2022 od 13.00 hod, na ktorom vám ukážeme prostredie, v ktorom privediete na svet svoje vytúžené bábätko. V prípade záujmu si s kvalifikovaným personálom spolu prejdeme pôrodný plán, ukážeme vám…
  • 25.06.2021 | Aktuality

    Humenská nemocnica otvorila novú rádiológiu za vyše milión eur

    Nové CT výrazne pomôže pacientom po cievnej mozgovej príhode   Nemocnica Svet zdravia Humenné dnes slávnostne otvorila úplne nové rádiologické pracovisko. Jeho súčasťou je aj moderný CT prístroj, ktorý okrem nadštandardne nižšej radiačnej záťaže výrazne pomôže pacientom po cievnej mozgovej príhode. Lekári totiž dokážu vďaka nemu predpokladať, ktorá časť mozgu sa ešte dá zachrániť. Po…
  • 19.04.2024 | Aktuality

    Darčeky pre najmenších

    Každý dar si nesmierne vážime, no obdarovanie našich najmenších a najzraniteľnejších pacientov si vážime o to viac. Ďakujeme Dominikovi Demkovi a Mirke Tobiášovej za milé prekvapenie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)