Prejsť na obsah

Deň vďačnosti Ochrancom Zdravia Pacientov v humenskej nemocnici

21. septembra si každoročne pripomíname Svetový deň vďačnosti. Pri tejto príležitosti sme poďakovali našim kolegom, ktorí v tomto roku dosiahli pracovné jubileum.

23.09.2024

Jubilantov čakalo milé priateľské posedenie, na ktorom nechýbalo občerstvenie spojené s oceňovaním. Vedenie nemocnice vyzdvihlo dôležitosť profesie týchto kolegov, ktorá je pre ochranu zdravia pacientov dôležitá a poďakovalo im za ich dlhoročnú prácu pre našu nemocnicu. Zároveň vyjadrilo vďaku všetkým ostatným zdravotníckym, ale aj nezdravotníckym pracovníkom, ktorých na svojich úsekoch čakala milá pozornosť, aby si pripomenuli, že sú pre všetkých mimoriadne dôležití.

Všetkým srdečne ďakujeme za ich každodenne odvádzanú prácu, bez ktorej by plynulý chod nemocnice nebol možný.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.05.2024 | Aktuality

    Zdravie vo svojich rukách

    V rámci spolupráce vranovskej nemocnice s RÚVZ vo Vranove nad Topľou pracovníčky z oddelenia epidemiológie vykonali stery rúk u našich zdravotníckych pracovníkov a pokračovali edukáciou laickej verejnosti.
  • 23.01.2023 | Aktuality

    Ako pomáha bylinná náparka pri pôrode?

    Na spokojnosti a vysokom komforte pacientiek veľmi záleží a preto si Nemocnica s poliklinikou Trebišov pripravila pre budúce mamičky novinku – bylinnú náparku. Bylinná náparka pre jednoduchší pôrod Bylinná náparka je jemná procedúra s veľkou silou. Je to úplne jednoduchý a zároveň veľmi účinný nástroj, ktorý pozostáva z byliniek s teplou vodou a pohodlnej stoličky.…
  • 27.05.2019 | Blog

    Prečo podstupujú budúce matky test na protilátky?

    Pri Rh inkompatibilite, teda situácii, pri ktorej je matka Rh negatívna a plod Rh pozitívny, cez placentu dochádza k prenosu červených krviniek plodu (s antigénmi), ktoré spôsobia tvorbu protilátok v materskej krvi.   Tieto protilátky nepredstavujú riziko pre samotnú matku, ale viažu sa na erytrocyty plodu a spôsobujú ich rozpad. To môže viesť k fetálnej…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.