Prejsť na obsah

Krajší deň na Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach

Absolvovali sme prednášky na Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach.

02.10.2024

Prednášali priamo študenti, ktorí sú zároveň dobrovoľníkmi Nemocnice Penta Hospitals Michalovce v rámci projektu Krajší deň už viac ako rok. Tejto úlohy sa zhostili poctivo s perfektnou prípravou, kde každý študent počas prezentácie opísal reálne skúsenosti z nemocnice a čo im dobrovoľníctvo prinieslo. Všetkým dobrovoľníkom zo srdca ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.12.2018 | Aktuality

    Tradičná Mikulášska oslava v galantskej nemocnici

    Mikuláš ako obvykle v deň svojho veľkého sviatku neobišiel ani galantskú nemocnicu a detičky, ktoré sú v nej hospitalizované aj v tomto období. Vedenie nemocnice, spoločne s vedením Oddelenia pediatrie a jeho zamestnancami, pripravili na podnet Občianskeho združenia Templars Slovakia, parádnu Mikulášsku oslavu.   Nemocnica spolupracuje so Slovenskými Templármi už dlhé roky, preto bola iniciatíva z ich strany ďalšou vítanou aktivitou. Roman…
  • 15.05.2018 | Aktuality

    Deň matiek na oddelení dlhodobo chorých

    Táto akcia sa uskutočnila pri príležitosti Dňa matiek dňa 15.05.2018 na oddelení dlhodobo chorých. Dobrovoľníčky napiekli domáce koláče, pre diabetičky boli koláče aj Dia. Poroznášali sme mamičkám sladké dobroty a priniesli radosť na oddelenie.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.