Prejsť na obsah

Súťaž vo varení kapustnice

Vianočné sviatky na Slovensku sú bohaté na tradície, recepty a zvyky. Jedným z tradičných jedál je aj domáca kapustnica s mäsom. Táto hustá polievka patrí medzi obľúbené jedlá malých aj veľkých. Na sviatočnom stole v mnohých rodinách jednoducho nesmie chýbať. Dňa 21.12.2022 sa v meste Žiar nad Hronom uskutočnila súťaž vo varení kapustnice, do ktorej…

28.12.2022

Vianočné sviatky na Slovensku sú bohaté na tradície, recepty a zvyky. Jedným z tradičných jedál je aj domáca kapustnica s mäsom. Táto hustá polievka patrí medzi obľúbené jedlá malých aj veľkých. Na sviatočnom stole v mnohých rodinách jednoducho nesmie chýbať.

Dňa 21.12.2022 sa v meste Žiar nad Hronom uskutočnila súťaž vo varení kapustnice, do ktorej sa zapojila aj Nemocnica Žiar nad Hronom. Hoci zimné počasie nebolo biele ako z rozprávky, vôňa kapustníc sa rozprávkovo šírila celým námestím mesta. Chutná kapustnica žiarskej nemocnice sa v hodnotení umiestnila na 3.mieste. Bolo nám potešením sa zúčastniť tejto veselej predvianočnej súťaži.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.06.2016 | Aktuality

    Modernizácia operačných sál v nemocnici Žiar nad Hronom

    Po dlhšej dobe sa Všeobecná nemocnica v Žiari nad Hronom dočkala prestavby priestorov slúžiacich na sterilizáciu. Prístrojové vybavenie slúžiace na sterilizáciu zdravotníckych pomôcok musí svojimi parametrami vyhovovať vyhláške MZ SR č. 553/2007 Z. z., ktorou sa ustanovujú podrobnosti o požiadavkách na prevádzku zdravotníckych zariadení z hľadiska ochrany zdravia. Do inovovaných priestorov na sterilizáciu Svet zdravia,…
  • 06.04.2023 | Aktuality

    Dobrovoľníci z Krajšieho opäť rozžiarili tváre našich pacientov

    Dobrovoľníci z Krajšieho dňa v Rimavskej Sobote opäť neúnavne pracovali ako včielky. Ich šikovné ruky tentokrát zhotovili veľkonočnú výzdobu pre pacientov interného oddelenia. Tradičné maľované kraslice a zajace v košíkoch rozžiarili tváre našich pacientov. Rozlúčili sme sa s prianím pekných sviatkov a hlavne veľa zdravia každému.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)