Prejsť na obsah

Dar pre Všeobecnú nemocnicu Rimavská Sobota

Mamičky ale aj personál novorodeneckého oddelenia potešila Nadácia Križovatka, ktorá nám opäť darovala 5 ks monitorov dychu Babysense 1 Pro. Dar prevzala námestníčka pre ošetrovateľstvo s primárkou pediatrického oddelenia a vedúcou sestrou. Monitory kontrolujú dýchanie dieťatka a mamičky si ich môžu požičať aj domov. Aj vďaka týmto prístrojom sa predchádza náhlemu úmrtiu dojčiat. Ďakujeme pekne.

11.11.2022

Mamičky ale aj personál novorodeneckého oddelenia potešila Nadácia Križovatka, ktorá nám opäť darovala 5 ks monitorov dychu Babysense 1 Pro.
Dar prevzala námestníčka pre ošetrovateľstvo s primárkou pediatrického oddelenia a vedúcou sestrou.

Monitory kontrolujú dýchanie dieťatka a mamičky si ich môžu požičať aj domov. Aj vďaka týmto prístrojom sa predchádza náhlemu úmrtiu dojčiat.

Ďakujeme pekne.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.06.2021 | Blog

    Ako sa prejavuje toxoplazmóza?

    Toxoplazmóza je infekčná choroba, ktorej pôvodcom je prvok Toxoplasma gondii. Je najviac nebezpečná pre tehotné ženy a imunokompromitovaných ľudí, teda pacientov s poruchami imunitného systému. Ľudia sa môžu nakaziť príjmaním nakazeného surového mäsa alebo kontaktom s mačacími fekáliami. Toxoplazmóza sa prejavuje zväčšením lymfatických uzlín Približne u 20% nakazených pacientov prebieha infekcia pod obrazom syndrómu infekčnej…
  • 08.09.2017 | Aktuality

    Nemocnica bola už tradične súčasťou Dní mesta Trebišov

    Mesto Trebišov už tradične organizovalo posledný augustový víkend kultúrno-spoločenské podujatie pod názvom Dni mesta Trebišov. Do týchto mestských slávností pripravených pre širokú verejnosť, sa opätovne aktívne zapojila aj trebišovská nemocnica. Pre návštevníkov podujatia mala pripravený stánok Sveta zdravia, kde boli k dispozícii sestry z hematologicko-transfúzneho oddelenia a oddelenia OAMIS, ktoré okoloidúcim vyšetrili krvnú skupinu a…
  • 07.12.2023 | Aktuality

    Darovanie kníh na pediatriu

    Vydavateľstvo Pitypang, v rámci projektu na podporu rodiny s deťmi darovalo knižky pediatrickému oddeleniu Nemocnice Penta Hospitals Dunajská Streda. Cieľom tejto iniciatívy je priniesť deťom, ktoré sú hospitalizované, chvíle oddychu a radosti. 

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)