Prejsť na obsah

Mobilné očkovanie v Poltári

Mobilné očkovanie realizované 10.8.2021 výjazdovou očkovacou jednotkou z Nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota bolo opakovane v meste Poltár.   Na očkovaní sa zúčastnilo 42 občanov mesta aj okolitých dedín. Výjazdová očkovacia jednotka vykonáva mobilné očkovanie každý utorok v zmysle plánu odsúhlaseného príslušnými starostami obcí, kde občania prejavili záujem o očkovanie.

11.08.2021

Mobilné očkovanie realizované 10.8.2021 výjazdovou očkovacou jednotkou z Nemocnice Svet zdravia Rimavská Sobota bolo opakovane v meste Poltár.

  Na očkovaní sa zúčastnilo 42 občanov mesta aj okolitých dedín. Výjazdová očkovacia jednotka vykonáva mobilné očkovanie každý utorok v zmysle plánu odsúhlaseného príslušnými starostami obcí, kde občania prejavili záujem o očkovanie.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.08.2023 | Aktuality

    Piknik v tráve s laktačnou poradkyňou v humenskej nemocnici

    Aj v humenskej nemocnici chránime a podporujeme dojčenie zavedením najvyššieho štandardu pri získavaní poznatkov v oblasti dojčenia. Pri príležitosti Svetového týždňa dojčenia sme už tradične zorganizovali milú akciou pod názvom Piknik v tráve s laktačnou poradkyňou. Diskusia o trendoch v dojčení, správnej životospráve, technikách správneho dojčenia či o bežných problémoch mamičiek pri dojčení. To boli hlavné témy…
  • 25.04.2022 | Aktuality

    Poďakovanie zamestnancom v žiarskej nemocnici

    Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom poďakovala 3 zamestnancom, ktorých v dotazníkoch spokojnosti najviac ocenili zamestnanci nemocnice. Slová vďaky venovali lekárovi z oddelenia vnútorného lekárstva, MUDr. Jánovi Rejkovi, námestníčke pre ošetrovateľskú starostlivosť, Mgr. Eve Valentovej a zamestnankyne z oddelenia kuchyne, Helene Minkovej . Pán riaditeľ Ing. Ivan Mokrý, MPH a pani námestníčka MUDr. Renáta Szépeová, PhD odovzdali ďakovný list…
  • 06.12.2021 | Aktuality

    Mikuláš na pediatrickom oddelení v Michalovciach

    V Nemocnici Svet zdravia Michalovce pripravili zdravotníci pre našich malých pacientov a ich mamičky malé prekvapenie. V spolupráci s dobrovoľníckym centrom nachystali balíčky plné sladkostí a malí pacienti tak aspoň na chvíľu pozabudli na svoj pobyt v nemocnici.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)