Prejsť na obsah

Prednášky s laktačnou poradkyňou v michalovskej nemocnici

V Nemocnici Svet zdravia Michalovce chránime a podporujeme dojčenie zavedením najvyššieho štandardu pri získavaní poznatkov v oblasti dojčenia. Prednášky pre čerstvé mamičky Pre naše čerstvé mamičky sme v rámci Svetového týždňa dojčenia priamo na oddelení prichystali od 2. augusta súbor prednášok s laktačnými poradkyňami, pôrodnými asistentkami a lekármi. Budeme venovať témam ako napríklad: výhody dojčenia, polohy…

28.07.2021

V Nemocnici Svet zdravia Michalovce chránime a podporujeme dojčenie zavedením najvyššieho štandardu pri získavaní poznatkov v oblasti dojčenia.

Prednášky pre čerstvé mamičky

Pre naše čerstvé mamičky sme v rámci Svetového týždňa dojčenia priamo na oddelení prichystali od 2. augusta súbor prednášok s laktačnými poradkyňami, pôrodnými asistentkami a lekármi. Budeme venovať témam ako napríklad:

Prednášky pre budúce mamičky

Prednášky a odpovede na všetky otázky z oblasti dojčenia, predpôrodnej starostlivosti si budú môcť vo štvrtok 05. augusta 2021 prebrať nielen budúce mamičky, ale aj rodiny, ktoré dieťatko ešte len plánujú. V tento deň srdečne pozývame budúce mamičky do priestorov novorodeneckého oddelenia a to v dvoch časoch o 11:00 hod. a 14:00 hod.

Z kapacitných dôvodov je však svoju účasť potrebné nahlásiť prostredníctvom mailu milena.cifrulakova@pentahospitals.sk do 03.08.2021.

Moja pôrodnica nemocnica Svet zdravia Michalovce
Moja pôrodnica nemocnica Svet zdravia Michalovce

 

Váš tím gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Nemocnice Svet zdravia Michalovce.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.11.2022 | Aktuality

    Tisíci pôrod v Nemocnici Svet zdravia Michalovce

    Tisíci pôrod v Nemocnici Svet zdravia Michalovce je každý rok dôležitým míľnikom. Naša pôrodnica prináša mamičkám neustále sa zlepšujúce podmienky a inovácie. Zaviedli sme samostatné pôrodné izby, aromaterapie, muzikoterapie a jednoposteľové izby pre mamičky s dieťatkom. Aktívne podporujeme vzdelávanie a dojčenie, pričom k dispozícií máme profesionálne laktačné poradkyne. Mamičky majú na každej izbe k dispozícii aj…
  • 04.12.2023 | Aktuality

    Z malého bojovníka už dospelák

    Narodenie predčasniatok je sprevádzané neľahkým bojom o ich krehké zdravie. Rodiny predčasne narodených detí cítia spolu s bezpodmienečnou láskou neraz neistotu či strach a chvíle strávené v nemocnici sú bezpochyby náročné.
  • 26.08.2019 | Aktuality

    Trebišov na Velvet rune 2019

    Na jedinom ženskom behu na východnom Slovensku – Velvet run, nesmelo chýbať ani ženské zastúpenie z trebišovskej nemocnice. Spolu 11 bežkýň sa spojilo a bežali spolu za všetky tie, ktoré behať nemôžu. Táto nosná myšlienka tvorila nielen potlač tričiek našich bežkýň, ale skrývali sa za ňou mená všetkých našich priateliek, kolegýň či známych, ktoré bojujú s onkologickým…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)