Prejsť na obsah

Do dunajskostredskej nemocnice prišli odovzdať dar na prácu v boji proti COVIDU

Dňa 10.3.2021, do dunajskostredskej nemocnice prišla odovzdať dar pre COVID oddelenie spoločnosť Health Consulting, s.r.o., ktorá prevádzkuje mobilné odberové miesto na Nám. Ármina Vámbéryho  4915 v Dunajskej Strede.   Spoločnosť uskutočnila zbierku na MOM a vyzbieranú finančnú hotovosť prišla odovzdať pre COVID oddelenie, spolu s malou pozornosťou vo forme vína a čokolády. Ďakujeme.

10.03.2021

Dňa 10.3.2021, do dunajskostredskej nemocnice prišla odovzdať dar pre COVID oddelenie spoločnosť Health Consulting, s.r.o., ktorá prevádzkuje mobilné odberové miesto na Nám. Ármina Vámbéryho  4915 v Dunajskej Strede.

 

Spoločnosť uskutočnila zbierku na MOM a vyzbieranú finančnú hotovosť prišla odovzdať pre COVID oddelenie, spolu s malou pozornosťou vo forme vína a čokolády.

Ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.11.2019 | Blog

    Čo je to molárne tehotenstvo?

    Molárne tehotenstvo – odborne gestačná trofoblastická choroba je ochorenie charakterizované nekontrolovateľným rastom zárodkového tkaniva – trofoblastu.   Zárodočné tkanivo sa tak mení na cystický útvar pripomínajúci strapec hrozna. Rozlišujeme tri typy moly – čiastočná, kompletná a invazívna. Čiastočná mola vzniká oplodnením vajíčka dvomi spermiami alebo jednou spermiou, ktorá sa ďalej rozdelí na dve, oplodnené vajíčko…
  • 01.03.2021 | Aktuality

    Pľúcne ventilátory pre galantskú nemocnicu

    Galantská nemocnica tento týždeň dostala do daru 10 transportných pľúcnych ventilátorov Panther 5.   Tento život zachraňujúci dar dostala nemocnica vďaka iniciatíve predsedu Strany maďarskej komunity Krisztiána Forróa, ktorý požiadal Veľvyslanectvo Maďarska o pomoc. Veríme, že aj tieto prístroje prispejú k skvalitneniu poskytovania zdravotnej starostlivosti a k záchrane životov pacientom. Za dar veľmi pekne ďakujeme.
  • 28.10.2019 | Aktuality

    Našli sme najlepšiu budúcu sestru!
    Florence roka 2019 sa stala Lenka Macejová z Prešovskej univerzity

    Vyskúšali si, ako správne zafixovať zlomeninu sadrovým obväzom, ošetriť novorodenca po narodení, pripraviť lieky pre pacienta s pomocou robotického automatu alebo sa naučili, ako funguje moderný systém včasného varovania. Dvadsiatka najlepších študentiek – budúcich sestier si celý víkend (26. a 27. októbra) v Nemocnici novej generácie Svet zdravia Michalovce testovala svoje vedomosti v celonárodnej súťaži…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)