Prejsť na obsah

MDŽ vo vranovskej nemocnici

V tento medzinárodný sviatok venovaný nežnému pohlaviu sme si uctili všetky zamestnankyne vranovskej nemocnice a potešili ich srdiečkom z pravej belgickej čokolády.   Tie osobne rozdal riaditeľ nemocnice Eugen Lešo na všetky oddelenia a ženám poďakoval za ich výnimočnosť a poprial im veľa zdravia a síl v týchto neľahkých časoch.

09.03.2021

V tento medzinárodný sviatok venovaný nežnému pohlaviu sme si uctili všetky zamestnankyne vranovskej nemocnice a potešili ich srdiečkom z pravej belgickej čokolády.

  Tie osobne rozdal riaditeľ nemocnice Eugen Lešo na všetky oddelenia a ženám poďakoval za ich výnimočnosť a poprial im veľa zdravia a síl v týchto neľahkých časoch.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.06.2021 | Aktuality

    Koncert pre zamestnancov vranovskej nemocnice

    Pre svojich zamestnancov sme pripravili podujatie s názvom JuniJanáles, ktoré sa symbolicky konalo 24.júna. V tento sviatok naši predkovia kládli tzv. Jánske ohne – 4 vatry na každú svetovú stranu.   Oslavovali ho tancom, spievaním a preskakovaním ohňov. My sme sviatok všetkých Jánov využili pre posilnenie tímového ducha a v údolí Slanských vrchov sme privítali…
  • 09.05.2023 | Aktuality

    Deň matiek s krajším dňom v nemocnici Rožňava

    Pri príležitosti sviatku -  Deň Matiek sme s našimi dobrovoľníčkami výrabali malé darčeky - srdiečka či  kvety z farebného krepového papiera. Atmosféra bola príjemná, družná, strávili sme spolu pekné popoludnie. 
  • 25.11.2022 | Aktuality

    Vedecko-pracovná schôdza pre účastníkov jesenného kempu

    Účastníci jesenného kempu si počas dňa strávenom vo vranovskej nemocnici vyskúšali reálnu medicínu, zúčastnili sa workshopov a bolo im priblížené fungovanie nemocnice. Deň zavŕšili na vedecko-pracovnej schôdzi za účasti mnohých odborných lekárov. Odprednášaných bolo päť tém z odboru gynekológie a pôrodníctva. Budúce sestry a študenti lekárskych fakúlt sa tak dozvedeli o nových trendoch a možnostiach…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)