Prejsť na obsah

Pľúcne ventilátory pre galantskú nemocnicu

Galantská nemocnica tento týždeň dostala do daru 10 transportných pľúcnych ventilátorov Panther 5.   Tento život zachraňujúci dar dostala nemocnica vďaka iniciatíve predsedu Strany maďarskej komunity Krisztiána Forróa, ktorý požiadal Veľvyslanectvo Maďarska o pomoc. Veríme, že aj tieto prístroje prispejú k skvalitneniu poskytovania zdravotnej starostlivosti a k záchrane životov pacientom. Za dar veľmi pekne ďakujeme.

01.03.2021

Galantská nemocnica tento týždeň dostala do daru 10 transportných pľúcnych ventilátorov Panther 5.

 

Tento život zachraňujúci dar dostala nemocnica vďaka iniciatíve predsedu Strany maďarskej komunity Krisztiána Forróa, ktorý požiadal Veľvyslanectvo Maďarska o pomoc. Veríme, že aj tieto prístroje prispejú k skvalitneniu poskytovania zdravotnej starostlivosti a k záchrane životov pacientom. Za dar veľmi pekne ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 27.11.2023 | Aktuality

    Tichí hrdinovia

    V krvi sa zachová tá naša stužková. Heslo týchto dní, ktoré vyzýva študentov stredných škôl v Michalovciach na darovanie krvi a prežiť tak ducha stužkovej so svojimi spolužiakmi trocha inak.
  • 06.07.2016 | Aktuality

    Biele srdce pre zdravotné sestry v nemocnici Partizánske

    Biele srdce je celosvetový symbol sestier. Tvar srdca je prejavom humánnej komunikácie a pomoci a súčasne miestom, odkiaľ pramení kvalita ošetrovateľskej starostlivosti. Biela farba srdca symbolizuje jeho nositeľom prelínanie sa všetkých farieb, ktoré svet pozná, tak ako sestra prijíma všetkých ľudí sveta. Biele srdce je ocenenie vyjadrujúce charakter starostlivosti, vedomosti a humanitu, ktorá napĺňa prácu…
  • 04.06.2019 | Aktuality

    MDD vo vranovskej nemocnici

    Medzinárodný deň detí 1. júna je sviatkom našich najmenších. Pri príležitosti tohto sviatku vedenie Vranovskej nemocnice 31.5.2019 pripravilo príjemne popoludnie plné hier a zábavy pre deti našich zamestnancov.   Areálom nemocnice sa ozýval smiech, spev a dobrá nálada, ktorá bola vyčarená na detských tvárach. Deti sa radovali hlavne z atrakcií, ktoré na nich čakali. Veľký…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)