Prejsť na obsah

Kaufland pomáha

Spoločnosť Kaufland Slovensko vyjadrila Nemocnici Svet zdravia Michalovce a jej zdravotníkom v prvej línii vďaku v podobe potravín plných energie.   Paleta džúsov, kávy, arašidov, čajov a sušienok sú skvelým zdrojom energie v týchto náročných dňoch. Potravinová podpora putovala na infektológiu, OAMIS, centrálnu triáž pacientov a na reprofilizované pracovisko, kde sú aktuálne hospitalizovaní pacienti s ochorením COVID-19. Ďakujeme!

19.02.2021

Spoločnosť Kaufland Slovensko vyjadrila Nemocnici Svet zdravia Michalovce a jej zdravotníkom v prvej línii vďaku v podobe potravín plných energie.

 

Paleta džúsov, kávy, arašidov, čajov a sušienok sú skvelým zdrojom energie v týchto náročných dňoch. Potravinová podpora putovala na infektológiu, OAMIS, centrálnu triáž pacientov a na reprofilizované pracovisko, kde sú aktuálne hospitalizovaní pacienti s ochorením COVID-19. Ďakujeme!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 24.03.2020 | Aktuality

    Nemocnica Rimavská Sobota zriadila triedenie pacientov pre vstup do nemocnice

    Vďaka spolupráci s krajským a okresným riaditeľstvom HaZZ rimavskosobotská nemocnica zriadila pri vstupe do areálu nemocnice stan pre triedenie pacientov.   Jeho cieľom je odkloniť potenciálne rizikových pacientov už pred vstupom do nemocnice. Pomáhajú v ňom dobrovoľne študenti medicíny, ktorí verejnosti bezkontaktne merajú teplotu a vyhodnocujú ďalšie príznaky (napríklad kašeľ, cestovateľská anamnéza, kontakt s infikovanou…
  • 31.05.2022 | Blog

    Neliečený glaukóm nenápadne oberá o zrak

    Tušili ste, že zelený zákal sa môže objaviť u kohokoľvek od batoľaťa po dôchodcu? Ochorenie vedie k postupnej strate zraku. Zistite, či neničí oči aj vám, lebo liečbu treba začať čím skôr! Spomeniete si, kedy ste boli naposledy u očného lekára? Že dobre vidíte a nepovažujete to za nutné? Najmä ak máte po štyridsiatke, neváhajte s preventívnym vyšetrením u oftalmológa…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)