Prejsť na obsah

Vakcinačné centrum poliklinika ProCare Prešov

V poliklinike ProCare Prešov sme otvorili vakcinačné centrum. Nachádza na prízemí zdravotníckeho zariadenia. Pri vstupe cez hlavný vchod do budovy, prvé dvere vľavo, sa nachádza čakáreň a registrácia pre objednaných klientov, kde dostanú všetky informácie, ktoré k očkovaniu potrebujú. Ordinačné hodiny sú Pondelok – Piatok:  7.30- 14.30 Záujemcovia o očkovanie vakcínou Moderna sa môžu objednať elektronicky na…

11.02.2021

V poliklinike ProCare Prešov sme otvorili vakcinačné centrum.

Nachádza na prízemí zdravotníckeho zariadenia. Pri vstupe cez hlavný vchod do budovy, prvé dvere vľavo, sa nachádza čakáreň a registrácia pre objednaných klientov, kde dostanú všetky informácie, ktoré k očkovaniu potrebujú. Ordinačné hodiny sú Pondelok – Piatok:  7.30- 14.30 Záujemcovia o očkovanie vakcínou Moderna sa môžu objednať elektronicky na stránke korona.gov.sk,  preferované očkovacie miesto: Prešov – Vakcína Poliklinika Sekčov, Prešov, Jurkovičova 19.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 04.06.2019 | Aktuality

    Správa z European Stroke Organisation Conference 2019

    V dňoch 22. až 24. mája sa konala v poradí už 5. konferencia Európskej organizácie pre cievne mozgové príhody. Aktuálne sa konferencia konala v talianskom Miláne. Zúčastnilo sa na nej viac ako 5600 lekárov z viac ako 90 krajín sveta. Počas konferencie boli prezentované aktuálne najnovšie prebiehajúce klinické štúdie, ako aj živé diskusie pri implementácii nových poznatkov do každodennej klinickej…
  • 20.02.2024 | Aktuality

    Nemocnica Medissimo sa od nového roka zameriava na oblasti ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie

    Bratislavská Nemocnica Medissimo od nového roka zmenila svoje zameranie a začala poskytovať komplexnú zdravotnú starostlivosť dominantne v oblastiach ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie. Zaradením nemocnice do prvej kategórie optimalizovanej siete nemocníc sa naplnili plány redizajnu zariadení siete Penta Hospitals na území hlavného mesta, súčasťou ktorých bolo nedávne spojenie s renomovanou klinikou jednodňovej chirurgie Sportclinic. Pracovisko sa posilnilo o špičkových odborníkov a najmodernejšie diagnostické prístroje. Nový medicínsky koncept dopĺňa aj široká škála poliklinických služieb ProCare.  Nemocnica Medissimo je 14. nemocnicou siete Penta Hospitals Slovensko, ktorej súčasťou je aj 10 polikliník ProCare.
  • 21.01.2021 | Aktuality

    Poďakovanie za ochranné pomôcky pre galantskú nemocnicu

    Nemocnica Sv. Lukáša v Galante dostala od miestnej firmy JASPLASTIK-SK spol. s r.o. dar v hodnote 2750€.   Išlo o ochranné pomôcky ako napr. jednorazové overaly, masky a čiapky, a ochranné štíty, ktorých nikdy nie je dosť a častou dezinfekciou sa rýchlo ničia. Veľmi pekne ďakujeme!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)