Prejsť na obsah

Deň dobra v michalovskej nemocnici

Zamestnanci nemocnice v rámci dobrovoľníckych aktivít upravili relaxačnú záhradu a átria. Odstránil sa starý brečtan, vysadili nové stromy, dreviny, kvety, ostrihali kríky a taktiež prebehla údržba lavičiek.

21.06.2024

V tomto priestore tak vznikne oddychová zóna nielen pre pacientov, ale aj zamestnancov nemocnice. Záhrada bude  v skúšobnej prevádzke otvorená v čase od 08:00 do 15:00 hod. Do prác sa zapojili aj riaditeľ nemocnice, medicínsky riaditeľ a námestníčka riaditeľa pre ošetrovateľskú starostlivosť. Všetkým dobrovoľníkom zo srdca ďakujeme! 

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 11.12.2023 | Aktuality

    Slávnostný aktív darcov krvi

    Daruj krv, daruješ život… Často opakovaná veta, ale v našej rýchlo fungujúcej, modernej a technicky vyspelej dobe, kde sa táto tekutina nedá ničím nahradiť, je stále aktuálna a pravdivá.
  • 06.04.2020 | Aktuality

    Desať nemocníc Svet zdravia spustilo mobilné testovanie

    Dosiaľ pred desiatimi našimi pracoviskami po celom Slovensku boli v spolupráci s Regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva a súkromnými laboratóriami Alpha medical zriadené mobilné odberové miesta pre testovanie pacientov na COVID-19.   Naši zdravotníci realizujú výtery z hrdla a nosa indikovaným pacientom, ktorých na otestovanie určí RÚVZ, a na vybraných miestach aj samoplatcom. Väčšina odberových miest…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.