Prejsť na obsah

Deň vďačnosti Ochrancom Zdravia Pacientov v Galante

V sobotu 21. septembra bol Svetový deň vďačnosti a naša nemocnica ho už tradične venuje všetkým ochrancom zdravia pacientov. Medzi nich patria ostatní zdravotnícki pracovníci, technicko-hospodársky úsek a zamestnanci na robotníckych pozíciách.

24.09.2024

Rovnako sem zahŕňame všetkých zamestnancov administratívy. Je to pre nás príležitosť vyjadriť im úprimnú vďaku za ich každodennú obetavú prácu a nasadenie pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti alebo zabezpečovaní podmienok pre jej výkon.  Každá z týchto profesií, má nezastupiteľné miesto v zdravotníctve.

Pri príležitosti Dňa vďačnosti a ochrancov zdravia pacientov sa vedenie galantskej nemocnice poďakovalo jubilantom, ktorí oslávili svoje pracovné jubileum. Srdečne blahoželáme a prajeme im aj naďalej chuť do práce a odhodlanie pracovať v prospech našich pacientov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 16.03.2021 | Blog

    Môže zlá technika výteru z nosa spôsobiť krvácanie?

    Testovanie, či už v rámci antigénovej alebo PCR diagnostiky, má podobne ako všetky medicínske výkony svoje pozitíva ako aj negatíva.   Krvácanie z nosa môže byť nepochybne jedným z negatív testovania, no v žiadnom prípade nie je možné povedať, že samotný výter je jediným faktorom. Krvácanie z nosa (epistaxa) je jedným z najčastejších akútnych stavov…
  • 20.02.2024 | Aktuality

    Nemocnica Medissimo sa od nového roka zameriava na oblasti ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie

    Bratislavská Nemocnica Medissimo od nového roka zmenila svoje zameranie a začala poskytovať komplexnú zdravotnú starostlivosť dominantne v oblastiach ortopédie, úrazovej chirurgie a rehabilitácie. Zaradením nemocnice do prvej kategórie optimalizovanej siete nemocníc sa naplnili plány redizajnu zariadení siete Penta Hospitals na území hlavného mesta, súčasťou ktorých bolo nedávne spojenie s renomovanou klinikou jednodňovej chirurgie Sportclinic. Pracovisko sa posilnilo o špičkových odborníkov a najmodernejšie diagnostické prístroje. Nový medicínsky koncept dopĺňa aj široká škála poliklinických služieb ProCare.  Nemocnica Medissimo je 14. nemocnicou siete Penta Hospitals Slovensko, ktorej súčasťou je aj 10 polikliník ProCare.
  • 11.01.2022 | Aktuality

    V trebišovskej nemocnici sa vlani narodilo 705 detí

    V Nemocnici Svet zdravia Trebišov sa počas minulého roka uskutočnilo 694 pôrodov. Na svet prišlo 337 dievčat a 368 chlapcov. Až jedenástim mamičkám sa narodili dvojičky. Medzi najčastejšie dievčenské mená, ktoré rodičia dávali svojim novorodencom, patrili Nela, Ema a Jasmína. U chlapcov zase dominovali mená Lukáš, Jozef a Jakub. „Oproti predošlému roku sa v trebišovskej…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.