Prejsť na obsah

"Deň zdravia" pre zamestnancov nemocnice

„Deň zdravia“ v spolupráci so ZP Dôvera sa konal dňa 27.6.2017.   Počas tohto dňa si zamestnanci nemocnice mohli overiť svoj zdravotný stav pomocou komplexného vyšetrenia kvantovým rezonančným magnetickým analyzátorom, vyšetriť znamienka dermatoskopom, odmerať si krvný tlak, saturáciu hemoglobínu kyslíkom alebo absolvovať merania prístrojom pre určenie BMI, telesného tuku, svaloviny a viscerálneho tuku a získať…

30.06.2017

„Deň zdravia“ v spolupráci so ZP Dôvera sa konal dňa 27.6.2017.

 

Počas tohto dňa si zamestnanci nemocnice mohli overiť svoj zdravotný stav pomocou komplexného vyšetrenia kvantovým rezonančným magnetickým analyzátorom, vyšetriť znamienka dermatoskopom, odmerať si krvný tlak, saturáciu hemoglobínu kyslíkom alebo absolvovať merania prístrojom pre určenie BMI, telesného tuku, svaloviny a viscerálneho tuku a získať informácie o službách a aktuálnych výhodách a zľavách od ZP DÔVERA.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 25.09.2023 | Aktuality

    Deň vďačnosti Ochrancom Zdravia Pacientov v humenskej nemocnici

    21. septembra si každoročne pripomíname Svetový deň vďačnosti. Inak tomu nebolo ani v humenskej nemocnici, kde sme pri tejto príležitosti poďakovali našim kolegom, ktorí v tomto roku dosiahli pracovné jubileum. Jubilantov čakalo milé priateľské posedenie, na ktorom nechýbalo občerstvenie spojené s oceňovaním.
  • 23.03.2021 | Aktuality

    MDŽ v galantskej nemocnici

    8. marca si aj galantská nemocnica pripomenula Medzinárodná deň žien.   Malou pozornosťou vo forme balzamu na pery v krabičke s krásnym logom „Si dokonalá, odvážnejšia a silnejšia než si myslíš“ boli obdarené všetky ženy v nemocnici. Praktický darček potešil každú jednu dámu.
  • 08.09.2017 | Aktuality

    Nemocnica v Trebišove Vás pozýva na 6. ročník Zemplínskeho dňa ošetrovateľstva

    Nemocnica Svet zdravia Trebišov Vás pozýva na Zemplínsky deň ošetrovateľstva, ktorý sa bude konať 21. septembra 2017 v Mestskom kultúrnom stredisku v Trebišove, so začiatkom o 9:30 hod. Ide o šiesty ročník celoslovenskej konferencie pripravovanej v Trebišove. Spoločnou snahou predchádzajúcich ročníkov bolo urobiť z tohto podujatia konferenciu, ktorá prinesie účastníkom vždy nové informácie a vízie.…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)