Prejsť na obsah

Exkurzia v nemocnici Penta Hospitals Trebišov

Dňa 12. septembra 2024 sme opäť privítali žiakov Strednej zdravotníckej školy na Kukučínovej ulici 40 v Košiciach, odborov praktická sestra – asistent a diplomovaná všeobecná sestra.

18.09.2024

Cieľom tejto exkurzie bolo priblížiť študentom pracovný systém nemocnice a ukázať im, ako fungujú rôzne oddelenia v reálnej praxi. Po úvodnej prezentácii, ktorú viedol námestník pre ošetrovateľstvo PhDr. Tibor Štefánik, sme spoločne so žiakmi a ich profesormi navštívili oddelenia Klastra vnútorného lekárstva a neurológie, Chirurgický klaster, Onkologické oddelenie, a zavítali sme aj do Centrálnej prípravovne liekov, kde si študenti mohli vyskúšať prípravu liekov.

Sme presvedčení, že sa exkurzia všetkým zúčastneným páčila, a dúfame, že sa z nej stane dlhoročná tradícia

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 18.11.2015 | Aktuality

    Chirurgický klaster v Trebišove predstavuje novú generáciu lôžkovej zdravotnej starostlivosti

    Nemocnica Svet zdravia Trebišov dnes predstavila nový chirurgický klaster. Na Slovensku ide o unikátne organizačné združenie dvoch príbuzných oddelení chirurgie a traumatológie. Nový klaster, ktorý začína svoju prevádzku v úplne nových priestoroch nemocnice, výrazne zvyšuje kvalitu zdravotnej starostlivosti v oblastiach bezpečnosti a komfortu pre pacientov. Pacienti by mali oceniť najmä dvojlôžkové izby so samostatným sociálnym…
  • 31.03.2020 | Blog

    Ako ochrániť deti pred prenosom COVID-19?

    Aby ste deti uchránili pred prenosom ochorenia COVID-19, mali by ste ich častejšie upozorňovať na preventívne odporúčania, až sa z nich stanú postupne správne návyky.   Prvým dôležitým krokom, ako ochrániť svoje dieťa pred nákazou, je naučiť ho dodržiavať  správnu techniku hygieny rúk. Dieťa by si malo umývať rúk 20 až 30 sekúnd s mydlom…
  • 27.11.2023 | Aktuality

    XVI. Humenský deň ošetrovateľstva

    Nemocnica Humenné, Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek v Humennom a Slovenská komora medicínsko-technických pracovníkov organizovali dňa 24.novembra 2023 XVI. HUMENSKÝ DEŇ OŠETROVATEĽSTVA s podtitulom „Poďme robiť veci lepšie“.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.