Prejsť na obsah

Hlasujte za vašu pôrodnicu

Milé mamičky, na stránkewww.sprievodca-porodnicami.sk máte možnosť tohto času vyjadriť svoj názor na poskytnutú zdravotnú starostlivosť pre vás a vaše bábätko vo vašej pôrodnici.   Neváhajte a pridajte sa k tejto iniciatíve posúvať slovenské pôrodnice bližšie k vaším predstavám a potrebám. Nech práve tá vaša pôrodnica získa ocenenie. Ďakujeme.

31.05.2018

Milé mamičky, na stránkewww.sprievodca-porodnicami.sk máte možnosť tohto času vyjadriť svoj názor na poskytnutú zdravotnú starostlivosť pre vás a vaše bábätko vo vašej pôrodnici.

 

Neváhajte a pridajte sa k tejto iniciatíve posúvať slovenské pôrodnice bližšie k vaším predstavám a potrebám. Nech práve tá vaša pôrodnica získa ocenenie.

Ďakujeme.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 07.04.2020 | Aktuality

    Pred michalovskou nemocnicou už testujú aj mobilne

    Pred michalovskou nemocnicou je v spolupráci so súkromnými laboratóriami Alpha medical zriadené od tohto týždňa mobilné odberové miesto pre testovanie pacientov na COVID-19.   Odbery sa robia systémom drive through. Zdravotníci michalovskej nemocnice realizujú výtery z hrdla a nosa indikovaným pacientom, ktorých na otestovanie určí RÚVZ, a tiež samoplatcom. Testovanie prebieha každý deň od 8.00 h do…
  • 06.12.2021 | Aktuality

    Mikuláš v humenskej nemocnici

    Vo vakcinačnom centre humenskej nemocnice sa dnešný deň niesol vo sviatočnej atmosfére.   V priestoroch centra sa ozývali vianočné koledy. Pacientov privítal personál v mikulášskych čiapkách a nechýbala ani mikulášska nádielka. Pri príležitosti blížiacich sa vianočných sviatkov si dobrovoľníci z DC Krajší deň v spolupráci s koordinátorkou centra a personálom humenskej nemocnice pripravili ručne vyrobené…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)