Prejsť na obsah

Nemocnica zorganizovala „Deň kreatívnych činností“ pre deti v domove sociálnych služieb na hrabinách

Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom usporiadala už tretí ročník stretnutia zdravotníckych zamestnancov s deťmi z Domova sociálnych služieb na Hrabinách.   V tomto domove našlo útočisko okolo 120 detí rôzneho veku a rôzneho postihnutia. Nakoľko sme už v minulosti navštívili toto zariadenie, veríme, že kreatívne aktivity, ktoré sme si pre nich pripravili, splnili…

22.05.2018

Nemocnica Svet zdravia v Žiari nad Hronom usporiadala už tretí ročník stretnutia zdravotníckych zamestnancov s deťmi z Domova sociálnych služieb na Hrabinách.

 

V tomto domove našlo útočisko okolo 120 detí rôzneho veku a rôzneho postihnutia. Nakoľko sme už v minulosti navštívili toto zariadenie, veríme, že kreatívne aktivity, ktoré sme si pre nich pripravili, splnili očakávania týchto detí.

Mnohé činnosti, ako kreatívna dielnička, výroba náhrdelníkov, maľovací stánok, pexesový stánok, lovenie rýb, či rozoznávanie geometrických tvarov a premiestňovanie farebných loptičiek na zlepšenie motoriky, mali u detí veľký úspech. Za každú zdolanú úlohu boli deti odmenené sladkosťou a najväčšiu radosť mali z orazenia veselej pečiatky na ruku. Deti navštevovali stánky v hojnom počte a statočne sa popasovali so všetkými kreatívnymi hrami. Vyskúšali si svoju trpezlivosť, predstavivosť, motoriku i hravosť.

Tím zo žiarskej nemocnice na záver obdaroval všetky deti sladkým darčekom. Zároveň sa utužili kamarátstva z minulého roka a deti poďakovali za návštevu svojim úprimným úsmevom a nefalšovanou radosťou.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 12.06.2020 | Aktuality

    Dnešné špeciálne darovanie krvi v galantskej nemocnici

    Pri príležitosti Svetového dňa darcov krvi sa dnes v galantskej nemocnici konalo špeciálne darovanie krvi.   Vedenie nemocnice sa prezlieklo do tričiek s odkazom Sme jeden tím a spoločne s ďalšími administratívnymi pracovníkmi a dobrovoľníkmi Krajšieho dňa robili darcom krvi spoločnosť. Podávalo sa štedré občerstvenie a darcov krvi za ich aktivitu odmenili špeciálnym odznakom, antistresovou…
  • 15.01.2021 | Aktuality

    Dar od Občianskeho združenia „RÉMA“

    „RÉMA“ občianske združenie, v zastúpení štatutárom Romanom Lencsésom, darovalo pre nemocnicu Galanta automatickú práčku a mopy.   Tieto praktické dary budú mať v našej nemocnici svoje každodenné využitie. Veľmi pekne ďakujeme celému občianskemu združeniu!
  • 19.02.2018 | Aktuality

    Začína sa štvrtý ročník súťaže Medik roka 2018

    Sieť nemocníc Svet zdravia vyhlasuje spoločne s partnermi už štvrtý ročník odbornej súťaže určenej pre študentov 5. a 6. ročníka lekárskych fakúlt Medik roka 2018. Budúci lekári v odbore všeobecné lekárstvo si v nej môžu preveriť a zmerať svoje teoretické poznatky. Aprílové vyvrcholenie súťaže v Michalovciach ponúkne následne 20 finalistom kombináciu odborných workshopov a napínavého…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.