Prejsť na obsah

Novou riaditeľkou nemocnice v Žiari nad Hronom sa stala Eva Páleníková

Od dnešného dňa je novou riaditeľkou nemocníc Svet zdravia v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici Eva Páleníková. Na tomto poste strieda Ivana Mokrého, ktorý tu pôsobil po prevzatí nemocníc skupinou Svet zdravia od prvého apríla 2014. Ivan Mokrý bude v sieti Svet zdravia naďalej pokračovať ako riaditeľ nemocnice v Rimavskej Sobote. Cieľom zmeny…

03.11.2014

Od dnešného dňa je novou riaditeľkou nemocníc Svet zdravia v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici Eva Páleníková. Na tomto poste strieda Ivana Mokrého, ktorý tu pôsobil po prevzatí nemocníc skupinou Svet zdravia od prvého apríla 2014. Ivan Mokrý bude v sieti Svet zdravia naďalej pokračovať ako riaditeľ nemocnice v Rimavskej Sobote. Cieľom zmeny je po období prvej stabilizácie manažérsky posilniť vedenie nemocníc a tým urýchliť ich ďalší rozvoj a napredovanie.

„Viesť nemocnice v Žiari nad Hronom a v Banskej Štiavnici považujem za veľmi veľkú profesionálnu výzvu. Rada by som zúročila všetky svoje doterajšie skúsenosti a na pôde týchto nemocníc uskutočnila pozitívne systémové zmeny. Mojím cieľom je, aby naši pacienti dostávali čo najlepšiu službu v podobe zdravotnej starostlivosti. Uvedomujem si, že to nebude možné bez spokojných a motivovaných zamestnancov. Preto ďalšou mojou snahou bude vytvoriť im prívetivú rodinnú atmosféru a adekvátne pracovné podmienky, “ zdôraznila Eva Páleniková, riaditeľka nemocníc Svet zdravia Žiar nad Hronom a Banská Štiavnica.

Eva Páleniková doteraz pôsobila ako obchodná riaditeľka v slovenskej spoločnosti ALFA BIO. Má rozsiahle skúsenosti s riadením a realizáciou štrukturálnych zmien vo veľkých spoločnostiach v potravinárskom a spotrebnom priemysle, akou je spoločnosť RAJO, PALMA. Projektovo pôsobila aj pre firmy Danone, Unilever  Hyza, Datalan, T-Com, Telefónica O2, Generali a Union. Vyštudovala na Chemicko-technologickej fakulte Moskovského inštitútu potravinárskeho priemyslu v Moskve.

 

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)