Prejsť na obsah

Novozrekonštruovaná kuchyňa v nemocnici Partizánske

V pondelok 22.augusta sa oficiálne, za účasti primátora mesta Partizánske Jozefa Božika, odovzdala do užívania zrekonštruovaná prevádzka kuchyne v nemocnici Svet Zdravia Partizánske. Po šesťdesiatich rokoch prevádzky bola kuchyňa takmer v pôvodnom stave. Okrem hygienickej maľovky a doplnenia technologického vybavenia sa v nej takmer nič nezmenilo. Nevyhnutná rekonštrukcia prebiehala počas letných prázdnin. S podporou vedenia…

05.09.2016

V pondelok 22.augusta sa oficiálne, za účasti primátora mesta Partizánske Jozefa Božika, odovzdala do užívania zrekonštruovaná prevádzka kuchyne v nemocnici Svet Zdravia Partizánske.

Po šesťdesiatich rokoch prevádzky bola kuchyňa takmer v pôvodnom stave. Okrem hygienickej maľovky a doplnenia technologického vybavenia sa v nej takmer nič nezmenilo. Nevyhnutná rekonštrukcia prebiehala počas letných prázdnin.

Kuchyňa_po_rekonštrukcii.JPG

S podporou vedenia mesta Partizánske i ústretovosti vedenia II.ZŠ,  si nemocnica prenajala školskú kuchyňu pri II.ZŠ R.Jašíka. Stravu pre pacientov i zamestnancov dovážala. Zrealizovali sa potrebné dispozičné zmeny v rámci prevádzky, kompletne nové rozvody elektrickej energie, vody, plynu, nové podlahy, keramické obklady, nové okná, nová sanita, osvetlenie. Pribudlo nové prístrojové vybavenie –  plynová panvica,  plynový sporák, umývacie drezy, obslužné vozíky. Potrebnou renováciou prešli pracovné stoly i ostatné vybavenie prevádzky.

„Táto investícia je jedným so systémových krokov, ktoré vedenie nemocnice realizuje v snahe skvalitniť poskytovanie zdravotnej starostlivosti a služieb pre pacientov i zamestnancov nemocnice. Nemenej dôležité pre nás i výrazné zlepšenie pracovného prostredia  pre pracovníčky kuchyne“, konštatoval riaditeľ nemocnice Michal Orihel.

Primator J.Božik, riad.nem.M.Orihel.JPG

Zrealizovaná investícia vo výške 69 tis Eur bez DPH sa uskutočnila v plánovanom termíne za čo patrí vďaka nielen realizátorovi, ale i Jurajovi Kramárovi a jeho úseku technicko-hospodárskych činností nemocnice. Na  120 % zvládol svoju náročnú úlohu,  v sťažených podmienkach, i 10 členný kolektív oddelenia liečebnej výživy a stravovania pod vedením vedúcej stravovacej prevádzky Gabriely Černekovej.

Rekonštrukciou sa výrazne zlepšili hygienické podmienky pre prípravu stravy pacientom a personálu. Prevádzka zodpovedá súčasným požiadavkám na stravovacie zariadenie i z hľadiska systému výdaja stravy pacientom a personálu.

DSCN7910.JPG

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 09.02.2023 | Nezaradené

    Valentín klope na dvere…

    S blížiacim sa Valentínom sme si pripomenuli srdce vďačnosti – symbol vyznania vďaky, lásky, úcty a uznania zdravotníkom, ktoré pred rokom vyrástlo v areáli humenskej nemocnice. Pripnutím zámky na kovové srdce pacienti vyjadrujú svoju vďaku a podporu zdravotníkom. Prostredníctvom dobrovoľného príspevku si môžu „zakúpiť“ zámok na recepcii nemocnice v pavilóne E. Vo valentínskej atmosfére srdce…
  • 20.05.2020 | Aktuality

    Trebišovská nemocnica pokračuje vo veľkej rekonštrukcii

    V Nemocnici Svet zdravia Trebišov sa opäť rozbehli rekonštrukčné práce, ktoré pandémia koronavírusu na dlhé týždne zastavila či spomalila.   Robotníci v týchto dňoch začali s búraním starých priestorov, na mieste ktorých by mal už koncom roka vzniknúť nový urgentný príjem. To je len jedna z investícií, ktoré trebišovská nemocnica spolufinancuje z eurofondov. „Sme veľmi…
  • 28.09.2023 | Aktuality

    Kvalitnejšia liečba nestabilných zlomenín  

    Dar od spoločnosti Ecofil Michalovce pre traumatologické oddelenie Michalovskej nemocnice významne prispeje k skvalitneniu ošetrovateľskej starostlivosti a liečbe nestabilných zlomení panvy u dospelých a zlomenín stehnovej kosti u detí. 

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)