Prejsť na obsah

Novým CEO Penta Hospitals International sa stal Martin Hrežo

Od 1. februára 2019 sa Martin Hrežo stal generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva (CEO) medzinárodnej siete nemocníc a polikliník Penta Hospitals International (PHI). Jeho poslaním bude v najbližších rokoch pokračovať v realizácii dlhodobej stratégie skupiny, ktorej hlavnými piliermi je zvyšovanie kvality zdravotnej starostlivosti a reprofilizácia nemocníc a polikliník smerom k ich vyššej integrácii a prevádzkovej…

04.02.2019

Od 1. februára 2019 sa Martin Hrežo stal generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva (CEO) medzinárodnej siete nemocníc a polikliník Penta Hospitals International (PHI). Jeho poslaním bude v najbližších rokoch pokračovať v realizácii dlhodobej stratégie skupiny, ktorej hlavnými piliermi je zvyšovanie kvality zdravotnej starostlivosti a reprofilizácia nemocníc a polikliník smerom k ich vyššej integrácii a prevádzkovej excelentnosti.

Od roku 2012 bol Martin Hrežo ako finančný riaditeľ súčasťou tímu Sveta zdravia na Slovensku.  Stál  pri zrode najväčšej siete nemocníc v skupine PHI. Od začiatku roka 2017 až doteraz pôsobil ako holdingový finančný riaditeľ zodpovedný za finančné riadenie vo všetkých troch krajinách skupiny PHI. V minulosti na Slovensku získal ocenenie Finančný manažér roka 2013.

O Penta Hospitals International

Penta Hospitals International je najväčšou medzinárodnou sieťou nemocníc a polikliník v strednej a východnej Európe. Jej súčasťou je 33 nemocníc a 42 polikliník v Českej republike, Poľsku a na Slovensku. PHI má viac ako 13-tisíc zamestnancov.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 10.07.2017 | Aktuality

    Konferencia pediatrov a neonatológov

    Lekárky a sestry oddelenia pediatrie a neonatológie michalovskej nemocnice sa dňa 10. 6. 2017 zúčastnili 7. konferencie pediatrov a neonatológov v hoteli Lindner Bratislava. Konferenciu organizovala spoločnosť ProCare a Svet zdravia a jej účastníkov prišiel osobne pozdraviť aj generálny riaditeľ pán Marek Duban, ktorý svojím príhovorom upriamil pozornosť na špecifické odbory, akými pediatria a neonatológia…
  • 01.03.2021 | Aktuality

    Pľúcne ventilátory pre galantskú nemocnicu

    Galantská nemocnica tento týždeň dostala do daru 10 transportných pľúcnych ventilátorov Panther 5.   Tento život zachraňujúci dar dostala nemocnica vďaka iniciatíve predsedu Strany maďarskej komunity Krisztiána Forróa, ktorý požiadal Veľvyslanectvo Maďarska o pomoc. Veríme, že aj tieto prístroje prispejú k skvalitneniu poskytovania zdravotnej starostlivosti a k záchrane životov pacientom. Za dar veľmi pekne ďakujeme.
  • 08.03.2024 | Aktuality

    Rimavská Sobota oslavuje Medzinárodný deň žien

    Už tradične sa 8. marca celosvetovo oslavuje Medzinárodný deň žien (MDŽ), počas ktorého sa zvýrazňuje prínos, ktorý ženy do spoločnosti vkladajú a ich postavenie v nej. Pri tejto príležitosti pán riaditeľ osobne podaroval ružu každej žene v nemocnici, aby im vyčaril úsmev na tvári. Veď úsmev ženám pristane.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)