Prejsť na obsah

Novým primárom chirurgického oddelenia v Žiari nad Hronom bude MUDr. Emil Šramko

Oficiálne od 1. októbra 2014 sa stáva novým primárom chirurgického oddelenia nemocnice Svet zdravia Žiar nad Hronom MUDr. Emil Šramko. Prichádza z Ústrednej vojenskej nemocnice SNP v Ružomberku, kde krátko pôsobil ako vedúci operačných sál. Predtým bol primárom chirurgického oddelenia v nemocniciach NsP Zvolen a NsP Krupina. Vyštudoval lekársku fakultu v Martine a má atestáciu…

01.10.2014

Oficiálne od 1. októbra 2014 sa stáva novým primárom chirurgického oddelenia nemocnice Svet zdravia Žiar nad Hronom MUDr. Emil Šramko.

Prichádza z Ústrednej vojenskej nemocnice SNP v Ružomberku, kde krátko pôsobil ako vedúci operačných sál. Predtým bol primárom chirurgického oddelenia v nemocniciach NsP Zvolen a NsP Krupina. Vyštudoval lekársku fakultu v Martine a má atestáciu z chirurgie I. a II. stupňa a certifikáty z laparoskopie, artroskopie a gastroenterochirurgie.

„Do žiarskej nemocnice prichádzam s cieľom rozšíriť a skvalitniť jej rozsah chirurgických a traumatologických výkonov. Verím, že sa nám súčasne podarí zmodernizovať celkové vybavenie oddelenia. Veľký dôraz budem klásť na posilnenie a skvalitnenie lekárskeho personálu a odbornú výchovu mladých lekárov,“ doplnil MUDr. Emil Šramko, primár chirurgického oddelenia nemocnice Svet zdravia Žiar nad Hronom.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 20.09.2016 | Aktuality

    Program jesenného kongresu SOTS 2016

    Stiahnite si mobilnú aplikáciu k odbornému kongresu Slovenskej ortopedickej a traumatologickej spoločnosti (SOTS. Jej súčasťou sú kompletné informácie o registrácii, lokalite a odbornom programe konferencie.     Program je možné stiahnuť tu.
  • 03.01.2019 | Aktuality

    Novorodenecké oddelenie Nemocnice v Dunajskej Strede dostalo darom monitory dychu

    Dňa 3.12.2018 sa uskutočnilo slávnostné odovzdanie 10 ks monitorov dychu BabySense 2 Pro v celkovej hodnote 990,- €, ktoré boli zakúpené pre potreby Novorodeneckého oddelenia – Nemocnice s poliklinikou v Dunajskej Strede z daru spoločnosti MIRAKL, a.s., ktorá na Slovensku zastrešuje lekárne Dr. Max.   Nadácia Križovatka je mimovládna nezisková organizácia, ktorá vznikla v roku 2008 s cieľom…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)