Prejsť na obsah

O budúce mamičky bude dobre postarané

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie humenskej nemocnice patrí medzi najlepšie v prešovskom kraji a zmodernizovalo svoje vybavenie. Budúce mamičky humenského regiónu majú dôvod na radosť. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou A. Leňa Humenné, n.o. patrí podľa portálu www.sprievodcaporodnicami.sk medzi najlepšie v prešovskom kraji. Okrem kvalitnej a odbornej starostlivosti čaká na budúce mamičky vynovená pôrodná sála s novým elektricky…

13.06.2013

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie humenskej nemocnice patrí medzi najlepšie v prešovskom kraji a zmodernizovalo svoje vybavenie.

Budúce mamičky humenského regiónu majú dôvod na radosť. Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie Nemocnice s poliklinikou A. Leňa Humenné, n.o. patrí podľa portálu www.sprievodcaporodnicami.sk medzi najlepšie v prešovskom kraji.

Okrem kvalitnej a odbornej starostlivosti čaká na budúce mamičky vynovená pôrodná sála s novým elektricky polohovateľným lôžkom. Súčasťou lôžka je  infúzny stojan, ktorý sa používa na infúznu terapiu pri vedení  pôrodu a po pôrode.

Neoddeliteľnou súčasťou pôrodnej sály sú operačné lampy. Nové lampy majú lepšiu svietivosť a manipulovateľnosť. Umožňujú rotáciu a otáčanie vo všetkých smeroch a je možné meniť aj ich  intenzitu svietivosti.

Nemocnica tak po 30 rokoch môže vďaka akcionárovi ponúknuť väčší komfort svojim rodičkám. Hodnota investície sa pohybuje okolo 20 tisíc Eur.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 01.06.2020 | Aktuality

    MDD vo vranovskej nemocnici

    Dnešný sviatok všetkých detí sa vo Vranovskej nemocnici už od rána nesie v znamení dobrej nálady.   Chodbami znie veselá hudba a maskot Zdravko spolu s pomocníkom dráčikom robia deťom radosť. Spoločne im rozdávajú milé pexesá, omaľovánky, či medaily za statočnosť. Skvelou náladou nakazili aj zamestnancov a potešili ich sladkou odmenou, ktorá im pripomenula, že…
  • 03.02.2021 | Aktuality

    Sladké potešenie pre personál

    Dňa 3 februára 2021 dobrovoľníčka pani Katka z denného centra 1 mesta Trebišov, spolu s dobrovoľníčkami Zuzankou Cáboczkou, Boženkou Novákovou a Evou Zacharovou napiekli a potešili domácim krémešom zdravotnícky personál na covidovom oddelení.
  • 14.05.2019 | Aktuality

    P.S. Ľúbim ťa, mama

    Deň matiek je deň, kedy sa vzdáva úcta matkám a materstvu. Naši najmenší pacienti v nemocnici Svidník na pediatrickom oddelení sa veľmi potešili, keď ich oslovili dobrovoľníci nemocnice, aby spoločne pripravili malé darčeky, poďakovania pre ich mamičky. Mamy obetavo stoja pri svojich deťoch aj v dňoch hospitalizácie v nemocniciach.   Dobrovoľníci nemocnice Svidník spoločne s…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)