Prejsť na obsah

Piknik v tráve s laktačnou konzultantkou v humenskej nemocnici

Aj v humenskej nemocnici chránime a podporujeme dojčenie zdieľaním odborných poznatkov o dojčení profesionálnymi laktačnými konzultantkami. Pri príležitosti Svetového týždňa dojčenia sme už tradične zorganizovali milú akciu pod názvom Piknik v tráve s laktačnou konzultantkou.

06.08.2024

Svetový týždeň dojčenia

Diskusia o trendoch v dojčení, správnej životospráve, technikách správneho dojčenia či bežné problémy mamičiek pri dojčení. To boli hlavné témy pikniku, na ktorý boli pozvané mamičky spolu so svojimi detičkami.

Maminky sa mohli našich laktačných konzultantiek – Mgr. Ivety Sedláčkovej a Mgr. Aleny Ficovej opýtať na všetko, čo ich o dojčení zaujíma, prípadne sa poradiť o nejakom svojom probléme. Okrem príjemného prostredia a letnej atmosféry pikniku sme pre mamičky a ich ratolesti pripravili rôzne aktivity, chutné občerstvenie a tematické darčeky.

Ďakujeme všetkým zúčastneným za príjemné štvrtkové dopoludnie a už teraz sa tešíme na ďalší vydarený ročník 😊.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 27.03.2020 | Aktuality

    Darovanie krvi v galantskej nemocnici

    Aj napriek aktuálnej situácii, ktorá sa okolo nás deje by sme veľmi radi poďakovali všetkým, ktorí prichádzajú do Nemocnice Sv. Lukáša v Galante a rozhodli sa darovať krv.   Dnes sme mali veľmi peknú účasť darcov, bolo ich spolu 53 a medzi nimi bol aj primátor mesta Galanta pán Peter Paška a vedenie nemocnice. Veríme, že aj…
  • 14.07.2016 | Aktuality

    Prvý ročník olympijských hier pre domov sociálnych služieb – Hrabiny

    Svet zdravia, a.s., Všeobecná nemocnica Žiar nad Hronom sa rozhodla ísť cestou filantropie a usporiadala 1. ročník Olympijských hier pre deti z Domova sociálnych služieb na Hrabinách. Tento domov leží v lone prekrásnej prírody a svoje útočisko tu našlo okolo 120 detí rôzneho postihnutia. Z tohto dôvodu bola príprava športových disciplín o trochu zložitejšia. Všetky…
  • 02.06.2021 | Aktuality

    Podpora od združenia Sport Club Fish

    Pediatrické oddelenie v rimavskosobotskej nemocnici Svet zdravia, a.s., dnes na Medzinárodný deň detí opäť navštívilo združenie Sport Club Fish, ktoré detičky podporilo množstvom užitočných vecných darov. V mene celého vedenia nemocnice a zamestnancov pediatrického oddelenia vyjadrujeme úprimné poďakovanie za toto milé gesto a podporu, ktorú nám takýmto spôsobom prejavili. ĎAKUJEME!

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.