Prejsť na obsah

Plienky pre najmenších od Nadácie Križovatka

Nemocnica Humenné bola v tejto neľahkej dobe štedro obdarovaná.   Darom v podobe bohatého objemu plienok Pampers nás podporila Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc. Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší vyslovujú Nadácii Križovatka za „pampersky“ veľké ĎAKUJEME.

15.05.2020

Nemocnica Humenné bola v tejto neľahkej dobe štedro obdarovaná.

 

Darom v podobe bohatého objemu plienok Pampers nás podporila Nadácia Križovatka, ktorá vďaka sponzorom dlhodobo pomáha novorodeneckým a detským oddeleniam slovenských nemocníc. Vedenie nemocnice, novorodenecké oddelenie, ako aj tí najmenší a najzraniteľnejší vyslovujú Nadácii Križovatka za „pampersky“ veľké ĎAKUJEME.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 06.12.2021 | Aktuality

    V hrajúcej pôrodnici vo Vranove nad Topľou sa narodilo tisíce bábätko

    Malá Ernestínka prišla na svet v noci zo stredy na štvrtok. Podľa vyjadrenia lekárky išlo o nekomplikovaný pôrod, aký by si priala každá rodička.   „Tento pôrod je v poradí tisícim pôrodom a znamená, že táto pôrodnica sa zaraďuje medzi pracoviská s najvyšším počtom pôrodov v celom regióne východu Slovenska, mysliac na regionálne nemocnice. Naša pôrodnica zabezpečuje spádovú oblasť…
  • 11.03.2024 | Aktuality

    Poďakovanie Mestskej knižnici v Rimavskej Sobote

    Už po niekoľkýkrát zástupcovia Mestskej knižnice darovali knižky pre našich najmenších hospitalizovaných pacientov na pediatrickom oddelení. Detičky si môžu knižky prečítať, popozerať a keď sa im knižka zapáči môžu si ju pri prepustení z nemocnice vziať domov. Mestskej knižnici za toto opätovné milé gesto veľmi pekne ďakujeme a želáme im veľa ďalších čitateľov.
  • 14.09.2017 | Aktuality

    Pozvánka na schôdzu SL SLS

    Pozývame vás na schôdzu SL SLS v termíne 21.9.2017 od 14,00 do 16,00 hod.   Prednášky: 1. Indikácie k implantáciám TEP koxy a kolena. Farkaš.F., Šoltýs.J., Petrík.J.   2. Úloha kortikoidov a proloterapie v liečbe degeneratívnych ochorení pohybového aparátu. Sokolová.D., Sokol.D., Geroč.M.   3. Aseptické kostné nekrózy. Paľovčík.J., Sokolová.D., Džurina.J.   4. Využitie ľudských tkanív…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.