Prejsť na obsah

Poďakovanie spoločnosti dm drogerie markt

Ďakujeme spoločnosti dm drogerie markt za materiálnu pomoc našim pacientom.   V nemocnici sú hospitalizovaní často aj ľudia zo slabších sociálnych pomerov, ktorí nemajú vybudované základné hygienické návyky a nemajú dostatok finančných prostriedkov na to, aby si počas hospitalizácie zabezpečili základné pomôcky na hygienickú starostlivosť. Nemocnica sa snaží pomáhať a meniť týchto ľudí dostupnými spôsobmi…

21.11.2019

Ďakujeme spoločnosti dm drogerie markt za materiálnu pomoc našim pacientom.

 

V nemocnici sú hospitalizovaní často aj ľudia zo slabších sociálnych pomerov, ktorí nemajú vybudované základné hygienické návyky a nemajú dostatok finančných prostriedkov na to, aby si počas hospitalizácie zabezpečili základné pomôcky na hygienickú starostlivosť.

Nemocnica sa snaží pomáhať a meniť týchto ľudí dostupnými spôsobmi pomoci a edukácie. Viac ako rok realizujeme projekt rómskych asistentiek, ktoré aktívne pomáhajú pacientom s edukáciou a základnou starostlivosťou po pôrode, starostlivosťou o dieťa, ale predovšetkým s hygienickou starostlivosťou. Práve im bude venovaná táto materiálna pomoc v podobe hygienických potrieb.

Aj maličkosťami dosiahneme veľké veci…

Ďakujeme!

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 05.06.2019 | Aktuality

    Darček pre mamičky v humenskej pôrodnici

    V humenskej pôrodnici odovzdali darček v podobe plienok na prvé týždne po pôrode.   Šťastnej mamičke z okresu Snina sa narodilo bábätko v humenskej pôrodnici 1. júna, práve na Deň detí. Túto milú pozornosť dostanú mamičky, ktoré privedú na svet bábätko v termíne od 1. júna do 30. júna 2019.
  • 09.04.2020 | Aktuality

    Dar pre žiarsku nemocnicu od spoločnosti Kofola

    Spoločnosť Kofola ČeskoSlovensko a.s. dnes obdarovala žiarsku nemocnicu bezplatnou dodávkou nápojov pre zamestnancom nemocnice v prvej línii, aby im v tejto neľahkej situácii v boji s koronavírusom dodali potrebnú energiu a tekutiny.   Vedenie nemocnice úprimne ďakuje za tento šľachetný dar.
  • 12.04.2022 | Aktuality

    V spišskonovoveskej nemocnici sme spoznali najlepšieho medika a najlepšiu budúcu sestru

    Július Okály a Mariana Tarbajová: To sú tohtoroční víťazi súťaže Medik a Florence roka 2021 Zašiť reznú ranu rôznymi technikami a typmi stehov, ošetriť čerstvo narodené bábätko či resuscitovať (figuríny) novorodenca i dospelého človeka – aj s týmito úlohami si muselo tento víkend priamo na pôde spišskonovoveskej nemocnice poradiť 24 tohtoročných finalistov súťaže Medik a Florence roka…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)