Prejsť na obsah

Poďakovanie víťazkám v súťaži o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo

Riaditeľ rožňavskej nemocnice Ing. Viktor Halíř, MPH odovzdal diplomy za 2. miesto MUDr. Adriane Lukáčovej a za 3. miesto MUDr. Barbore Linkeschovej zo súťaže o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo.

01.02.2024

Riaditeľ rožňavskej nemocnice Ing. Viktor Halíř, MPH odovzdal diplomy za 2. miesto MUDr. Adriane Lukáčovej a za 3. miesto MUDr. Barbore Linkeschovej zo súťaže o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo.

Pogratuloval im spoločne s námestníčkou pre LPS MUDr. Ivanou Ivanovou a s primárom oddelenia vnútorného lekárstva, MUDr. Petrom Kopeckým.

Srdečne gratulujeme a ďakujeme za účasť a veľmi úspešnú reprezentáciu rožňavskej nemocnice.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 13.11.2017 | Aktuality

    Pozývame vás na 2. Vianočnú handmade burzu výrobkov pacientov

    Vážení pacienti, návštevníci nemocnice i široká verejnosť   psychiatrické oddelenie a psychiatrická liečebňa NsP Trebišov, a.s. Vás srdečne pozýva na 2. Vianočnú handmade burzu výrobkov pacientov, ktorá sa bude konať 06.12.2017 od 10:00 – 14:00 hod. v priestoroch recepcie. Tešíme sa na Vašu podporu a účasť!  
  • 21.05.2019 | Aktuality

    Psychiatrický a neurologický deň

    Viac ako stovka lekárov a zdravotných sestier sa zúčastnila 16. mája v rimavskosobotskej nemocnici na Psychiatrickom a neurologickom dni pri príležitosti 135. výročia založenia nemocnice.   Hlavnými témami podujatia boli neuromodelácia a  EEG v psychiatrii, autoimunitné polyneuropatie a liečiteľné geneticky podmienené neuromuskulárne ochorenia.  Zaujímavou súčasťou bol workshop s praktickou ukážkou postupu pri rTMS.
  • 05.03.2019 | Blog

    Môže dieťa zomrieť na zápchu?

    Pediatričky hovoria, že zapekanie je častým problémom, prečo rodičia s detičkami navštevujú ich ambulancie. Aký je správny postup liečby? Odpovie MUDr. Dana Jurečková, PhD., hlavná lekárka siete nemocníc Svet zdravia pre pediatriu. Stretli ste sa počas vašej praxe s tým, že by dieťa zomrelo na zápchu? Počas svojej 33-ročnej pediatrickej praxe sa pomerne často stretávam…

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)