Prejsť na obsah

Poďakovanie víťazkám v súťaži o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo

Riaditeľ rožňavskej nemocnice Ing. Viktor Halíř, MPH odovzdal diplomy za 2. miesto MUDr. Adriane Lukáčovej a za 3. miesto MUDr. Barbore Linkeschovej zo súťaže o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo.

01.02.2024

Riaditeľ rožňavskej nemocnice Ing. Viktor Halíř, MPH odovzdal diplomy za 2. miesto MUDr. Adriane Lukáčovej a za 3. miesto MUDr. Barbore Linkeschovej zo súťaže o najlepšiu kazuistiku z odboru vnútorné lekárstvo.

Pogratuloval im spoločne s námestníčkou pre LPS MUDr. Ivanou Ivanovou a s primárom oddelenia vnútorného lekárstva, MUDr. Petrom Kopeckým.

Srdečne gratulujeme a ďakujeme za účasť a veľmi úspešnú reprezentáciu rožňavskej nemocnice.

Ďalšie príspevky, ktoré by vás mohli zaujímať

  • 30.09.2019 | Liečba

    Pobolieva Vás chrbtica? Ponúkame Vám riešenie.

    Nemocnica Svetu Zdravia vo Svidníku ponúka širokej verejnosti možnosť zlepšiť si svoju fyzickú mobilitu a spevniť chrbtové svalstvo aj vďaka skupinovému cvičeniu pod odborným dohľadom profesionálneho fyzioterapeuta Františka Haniša.   Cvičenie je zamerané na krčnú chrbticu, hrudný pletenec a svalstvo drieku. Ak máte záujem, cvičenie ponúkame každý pracovný štvrtok od 18:00 – 18:45 hod. Miesto konania:…
  • 07.12.2021 | Blog

    Vráťte sa do formy po covide s týmito cvičeniami

    Tieto cviky sú určené pre získanie kondičky po ľahšom priebehu covidu. Na čo vám poslúži kilo ryže, pohár vody a slamka? Aj niekoľko týždňov po prekonaní covidu môžete pociťovať príznaky súvisiace s oslabenými dýchacími cestami. Respiračná fyzioterapia je súhrn dýchacích cvičení, ktoré sa vykonávajú v prirodzenom rytme dýchania. Udržiava a zlepšuje funkcie dýchania a pľúcnej…
  • 16.12.2021 | Aktuality

    Malíček maličkým v humenskej nemocnici

    V tomto vianočnom čase, ktorý je časom obdarovávania, novorodenecké oddelenie v humenskej nemocnici dostalo pre našich najmenších milé darčeky. Chceme sa touto cestou poďakovať OZ Malíček a zaželať krásne a pokojné sviatky.

Buďme spolu v kontakte

Zadajte Váš email a odoberajte naše novinky a tipy.
Posielame max. 1x za mesiac.

Súhlas(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.